10 Yılın 10 Skandalı

İşte en özel anlarını görüntüledikleri kasetleri internete sızan o ünlüler ve yarattıkları skandallar


EĞLENCE OLSUN DİYE YAPTIK

Ülkemizde de yayınlanan Grey’s Anatomy adlı dizinin yıldızlarından Eric Dane ile eşi Rebecca Gayheart’ın seks kasedi magazin gündemine bomba gibi düştü.


Ülkemizde de yayınlanan Gossip Girls dizisinin genç yıldız Leighton Meester’ın canı da çok sıkkın. Bunun nedeni de Meester’ın kendisinin çektiği çıplak görüntülerinin internette dolaşması.

Dizide Blair Waldorf karakterini canlandıran Meester’ın bu görüntülerinin yine yıldızın kendisi tarafından çekilen videodan alındığı öne sürülüyor. Meester’ın sözcüsü konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

SEKS KASETLERİ İNTERNETTE DOLAŞIYOR / 10

Meester seks kasedi yüzünden canı sıkılan tek ünlü değil. Gösteri dünyasının bir çok önlüsü aynı sebeple sıkıntılı günler geçirdi. Bunlardan biri de Kristin Davis

SEKS KASETLERİ İNTERNETTE DOLAŞIYOR / 13


Pamela Anderson ile eski eşi Tommy Lee’nin yatak görüntüleri de bir dönem internetteki çeşitli sitelerde yayınlanmış ve büyük skandal yaratmıştı.

SEKS KASETLERİ İNTERNETTE DOLAŞIYOR / 16

1990’ların ilk yarısında ünlü aktör Rob Lowe’un 1988’de bir otelde çekilmiş görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.




 


 

Paris Hilton da seks kasedi internette yayınlanan ünlülerden. 

SEKS KASETLERİ İNTERNETTE DOLAŞIYOR / 20


 Ünlü aktör Colin Farrell’ın yaptığı bir kaçamak başına büyük dert açmıştı. 2005 yılında Carrel ile ilişkiye giren Nicola Narain, ünlü aktörle birlikte geçirdiği saatlerin görüntülerini internette yayınladı. Farrell, Narain ile bu kasetlerin yayınlanmaması konusunda anlaştıklarını ancak genç kadının bu anlaşmaya uymadığını açıklamıştı.


Buz patencisi Tonya Harding’in Jeff Gillooly ile ilişkisinin görüntüleri de internete düşmüştü.

 

Eva Longoria’nın seks kasedi yüzünden canı epeyce sıkılmıştı.

 

 

Britney Spears’ın eski eşi Kevin Federline tam boşanma öncesinde ünlü yıldızı sevişme görüntülerini internette yayınlayacağını söyleyerek tehdit etmişti

 

   
 

Haber

İlginizi Çekebilir