Kimi taklit ediyor?

One Direction’ın yakışıklı üyesi Harry Styles, rock müziğin efsane ismi Mick Jagger’ı; sahnesinden giyimine kadar pek çok konuda taklit ediyor

Son dönemin parlak gruplarından One Direction’ın en popüler üyesi Harry Styles (19), Rolling Stones grubunun efsane ismi Mick Jagger’ın birebir kopyası gibi. Styles, 1943 doğumlu Jagger’a olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor ve grubun tişörtlerini kendi konserlerinde bile giyiyor.

İLK KONSERLERİMİZE BENZİYOR!
Öte yandan Styles’ın, özellikle sahne performansları sırasında kendisini taklit etmesi, Mick Jagger’ın da ilgisini çekmiş. Jagger, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, “One Direction’ın bir konserini geçtiğimiz günlerde televizyonda izledim. Bizim kariyerimizdeki ilk konserlerimize çok benziyordu” dedi. Genç şarkıcı Kesha, kendisinin sıkı bir Rolling Stones hayranı olduğunu söyleyerek ekledi: “Harry’ye baktığımda hep Mick Jagger’ı görüyorum. Mick Jagger gibi bir efsaneden etkilenmemek zaten imkansız bir şey.”

GİYSİLERİ AYNI
Mick Jagger’ın giydiği gibi salaş kıyafetleri, Harry Styles da sıkça tercih ediyor. Jagger gibi dar kot ve önü açık gömlekler giyen Styles; onun gibi şapka takmayı da seviyor.

One Direction – Best Song Ever Video Klip

Harry ve Niall’in Üstsüz Partiden Fotoğrafları İçin Tıklayın

One Direction Grubundan Harlem Shake ve Gangnam Style Dansı

One Direction Balmumu Heykelleri Fotoğraf Galerisi

One Direction Grubu Newcastle Oyuncularıyla

Harry Styles Foto Galeri

Zayn Malik Fotoğrafları

One Direction Videoları

One Direction Kiss You Video Klip izle

Harry Styles Striptiz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir