Selena Gomez'den Samimi Açıklamalar

En son annesi ve üvey babasını menajerlik görevinden kovarak magazin basınında büyük yankı uyandıran ünlü şarkıcı Selena Gomez bir magazin dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haftasonu Coachella Müzik Festivali’nde ünlü sevgilisi Justin Bieber ile samimi görüntüler veren ünlü şarkıcı sevgilisi ve onunla ilişkileri hakkında samimi açıklamalar bulundu.

Güzel şarkıcı Selena Gomez sevgilisi Justin Bieber ile ilişkilerinin son derece iyi gittiğini belirtirken ünlü şarkıcı sevgilisi ile birlikte bir dünya turu düzenlemek istediklerini açıkladı.

Justin Bieber ile dünya çapında bir konser turnesi yapma ihtimalleri olduğunu belirten ünlü şarkıcı Selena Gomez’in bu iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde sarhoş bir şekilde sevgilisi Justin Bieber’ın kayı stüdyosu önünde görüntülenen ve annesi ile üvey babasını menajerlik görevinden kovan güzel şarkıcı hakkında çıkan iddialarada samimi bir dille yanıt verdi.

Miami’de alkollü görüntülenmesi üzerine herhangi bir psikolojik sorunun bulunmadığını ve her insan gibi kendisininde alkol aldığını belirten Selena Gomez, anne ve üvey babasının kovulması ile ilgili olarak kendisi için en iyi olanı karar vermeye çalıştığını belirtti.

Selena Gomez’in Miami Havuz Kenarındaki Fotoğrafları İçin Tıklayın



 

Selena Gomez’in Bieber’a Yazdığı O Şarkı !!

Selena Gomez – Come & Get It / Billboard 2013 Music Awards

Selena Gomez Come and Get It Muhteşem Canlı Performansı

Selena Gomez Mtv Film Ödülleri Canlı Performansı

Selena Gomez Bikinili Fotoğrafları

Selena Gomez Foto Galeri

Selena Gomez Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir