Türk medyasında sazan avı!!!

 

Sabah saatlerinde internete düşen bir haber Türk belieber’leri şok etmişti. Türk medyasında  da oldukça geniş yer bulan Justin Bieber’ın biseksüel olduğu haberinin yalan olduğunu Number1 ortaya çıkardı!!!

Pek çok medya kuruluşu doğru habercilik ilkesinden koparak, haberlerin gerçekliğini araştırma gereği bile duymadan her zaman yaptıkları gibi bu haberde de Justin Bieber’ın biseksüel olduğunu itiraf etti başlığı ile manşetlerine taşıdı.


işte araştırmadan yazan, tuzağa düşen haber siteleri!!!!

 

işte araştırmadan yazan, tuzağa düşen haber siteleri!!!!

 

 

işte araştırmadan yazan, tuzağa düşen haber siteleri!!!!

Haberin ayrıntıları ise şu şekildeydi: justin bieber kişisel twitter sayfasında ” Yeni erkek arkadaşımla tanışın. Ben biseksüelim. Ne olmuş yani? Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil” bu tweet ile birlikte paylaşılan fotoğrafta Justin Bieber ve Austin Mahone dudak dudağa öpüşüyorlardı.

Sabah saatlerinde verilen haberlerde bu tweetin yaklaşık yarım saat sonra silindiğini ancak 20. 000’den fazla retweetlendiği yazılmıştı.

Oysaki haberin tamamen yalan haber olduğu, fotoğrafın ise fotoshop olduğu ortaya çıktı.

huzlers.com, sahte ve derleme haber yaptığını kendisi de duyurmuştu.


Miami de kayıt stüdyosunda bir araya gelen ekip çeşitli fotoğraflar çekilmişti. İşte biseksüel haberi bu fotoğraflardan birinden üretilmişti.


Orjinal fotoğraf ise aşağıdaki gibidir.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir