Teenage Mutant Ninja Turtles – Trailer

80’ler ve 90’ların en büyük popüler kültür öğelerinden biri olan Teenage Mutant Ninja Turtles, biz Türk seyircisinin bildiği ismi ile Ninja Kaplumbağalar yeni bir uzun metraj uyarlaması ile geri dönüyor. 

Transformers serisi ile oldukça sert eleştiriler alan Michael Bay’in prodüktörlüğünü yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Titanların Öfkesi (Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans) veDünya İstilası: Los Angeles Savaşı (Battle: Los Angeles) gibi filmlerin yönetmeni Jonathan Liebesman bulunuyor. Yapım geçtiğimiz sene vizyona girmeyi planlarken, ekibin kaplumbağaları uzaylı orijinlere bağlamaya çalışması gibi elementler yüzünden topa tutulmasıyla bir anda ertelendi, senaryo baştan yazıldı. 


İsmini gizli tutan bir kaynak ise filmin oyuncaklarının ilk sunumlarını gördüğünü ve şimdiye kadar görmediğimiz yeni kaplumbağaların neye benzediğini açıkladı. Kaynağa göre kaplumbağalar birkaç modern ekleme ve ufak tefek zırh parçaları haricinde orijinal ve alıştığımız tasarımlara oldukça yakın. Kaplumbağaların ustası fare Splinter ise bir kez daha köklerine uygun olarak tasarlanmış.

Ortadaki tek sorun ise ekibin baş düşmanı Shredder’ın görüntüsüymüş. Shredder’ın zırhı oldukça abartılı ve absürd derecede heybetliymiş. Film ekibinin sanal mecrada topa tutulmasıyla başlayan köklere dönüş şayet senaryonun tamamına yansıdıysa karşımızda kaliteli bir Ninja Kaplumbağalar uyarlaması bulabiliriz! 8 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girecek olan filmin başrolünde ise April rölündeki Megan Fox bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir