Eva Simons, Sarışınım şarkısına remix yaptı

Eva Simons, Sarışınım şarkısını çok sevdi. Dünyaca ünlü şarkıcı Eva Simons, Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de bir konser vermişti. Eva Simons hayranlarına kimsenin beklemeyeceği bir sürpriz yapmış Sezen Aksu’dan bir şarkı seslendirmişti. Eva Simons, Sarışınım şarkısını yorumladı.Eva Simons’un hayranları bu sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Eva Simons Sarışınım şarkısını canlı olarak seslendirince büyük alkış kopmuştu.

Eva+Simons,+‘Minik+Ser%C3%A7e‘+hayran%C4%B1+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%21;

Eva Simons Sezen Aksu hayranı çıktı

Eva Simons konser öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Eva Simons, Türkiye’ye ikinci kez geldiğini ve Türk yemeklerini çok beğendiğini söyleyen Eva Simons Maraş dondurmasına çok sevdiğini söyledi ve sözlerine  Eva Simons, şöyle devam etti: Türk Pop Müziği’nin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu’nun “Sarışınım” adlı şarkısının beğeniyorum ve Sezen Aksu ile birlikte düet çalışması yapmak istiyorum diyen  Eva Simons sahnede 2 saat etkileyici performans gösterdi.

ŞARKIYI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hem Çaldı, Hem söyledi!

Eva Simons dinleyenlerine adeta bir müzik ziyafeti yaşattı. Sevilen parçası Policeman’in yanı sıra bir sürpriz yaparak sahnede Sezen Aksu’nun “Sarışınım” adlı şarkısını da seslendiren Eva Simons’a hayranları da alkış tutarak eşlik etti. Eva Simons konser esnasında arada kabine geçerek diskjokeylik de yapan Eva Simons yaklaşık olarak iki saat sahnede kalmıştı.

Eva Simons, o gün gördüğü ilgiden ve Sezen Aksu’nun şarkısından etkilenmiş olmalı ki, şarkının Remix versiyonunu yayınladı. Müzik listelerinde hızla yükselen şarkı, Sezen Aksu’yu dünya listelerine taşıyacak gibi.

Eva Simons kimdir?

Eva Simons (d. 27 Nisan 1984), Hollandalı şarkıcı-söz yazarı. LMFAO, Afrojack ve will.i.am gibi müzisyenlere yaptığı vokallerle tanınmıştır. Silly Boy, I Don’t Like You ve Renegade adlı tekli çalışmaları bulunmaktadır. Eşi ise Sidney Samson dur.

Haber

İlginizi Çekebilir