Justin Bieber Kurt Cobain’i andı

9 mart çarşamba günü Seatle konserinde Justin Bieber sahne kostümüyle Grunge Rock müziğin efsane ismi Kurt Cobain’i andı.  90’lı yıllara damgasını vuran Nirvana grubunun solisti Kurt Cobain’in doğduğu şehir olan Seatle, Justin Bieber’ı ağarladı.

Sahneye yırtık kot pantolon, salaş bir tişört ile çıkan Justin, akustik performans sergilemeyide unutmadı.  Akustik performansı sırasında üzerine giydiği oduncu gömleğinin içinde yer alan siyah tişörtünde Kurt Cobainin akıllara kazınan muzip bakışlı fotoğrafı yer aldı. Ayrıca platin rengi saçları Cobain’in yıkamadı altın rengi saçlarını hatırlattı.

 

Love Your Self şarkısının akustik performansı sırasında yaşanlar konseri kaçıran hayranları için youtube üzerinden izlenebilir. Salonun tek bir ağazdan söylediği şarkı sırasında oldukça duygulu anlar yaşandı.

 

justin bieber

Cobain’in ölümünden bir ay önce dünyaya gelen Bieber için yaptığı bu jest Seatle’lı hayranlarından tam not aldı. Konser sonrası sosyal medyada Cobain için birçok gönderi paylaşıldı.

Müzik kariyerinde ergenlik sonrası yeniden hızlı bir yükseliş yakalayan Bieber, bu davranışıylada olgunluk yolunda bir adım daha atmış oldu.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir