Ünlülerin Masözü Isırarak Masaj Yapıyor!

‘Rock roll masözü’ olarak tanınan, Türkiye dahil dünyanın her yerinden ‘yüksek profilli’ müşterileri olan Dorothy Stein… Nam-ı diğer Dr Dot’un özelliği masajı ‘ısırarak’ yapması…

15 yaşından bu yana çalışıyor, 22 yıldır da para kazanıyor. Dünyanın dörtbir yanında sayısı 1000’i aşkın çalışanı var. Reklamlarda oynuyor, kendi adına ürünler çıkarıyor. İnsanlar onu ‘rahatlatıcı’, ‘dert giderici’, ‘yük alıcı’, ‘günü kurtarıcı’ olarak görüyor.

Galeri İçin Fotoğrafa Tıklayın!

 Nick Cave’den Mick Jagger’a, Sting’den Eminem’e, Justin Timberlake’den Bruce Willis’e, Suudi arabistan Prensi’nden Gürcistan Devlet Başkanı’na çok sayda ünlü müşterisi var. Peki bu kadın yani Dorothy Stein yani nam-ı diğer Dr Dot ne iş yapıyor? O masaj yapıyor. Ancak özelliği ‘ısırarak masaj yapıyor’ olması! Hem de hep ‘yüksek profilli’ müşterilere.

Masaj yaparak 1983’ten 1994’e 3 bin 500’ün üzerinde konser izlemiş. İlk masajı Def Leppard’a imiş. Rolling Stones basçısı Charlie Watts ise 1994 yılıda ona ücret ödeyen ilk müzisyen olmuş. Sonrasından profesyonel bir eğitim ve sertifikalarını almış. Şimdi 1000’i aşkın çalışanı ile dünyanın her yerinde hizmet veriyor; üstelik internet sitesinden ‘sahne arkası, otel, ev ya da ofis’ seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz. “Dr. Dot kızları erotik masaj yapıyor mu?” sorusuna yanıtı ise “Bu cehennemde kar topu bulmandan bile zor; zilyon sayıda insan bunu yapıyor ama burada değil” şeklinde oluyor.

Haber

İlginizi Çekebilir