Wiz Khalifa ve Amber Rose Boşandı Sonra Kutladı!

Amber Rose ve dünyaca ünlü rap şarkıcısı Wiz Khalifa boşandı.

3 yaşında bir çocukları bulunan çift, ‘arkadaşça ayrıldık’ diye konuştu.

Ancak asıl şaşırttan durum ise ikilinin boşanma sonrası Los Angeles’ta bulunan bir striptiz kulübünde bu kararlarını kutlamaları oldu.

amberic

Amber Rose, boşanma sonrası 1 milyon dolar tazminat ve oğlunun bakımı için ayda yaklaşık 15 bin dolar nafaka alacağı öğrenildi.

Amber Rose boşanmadan sonra ise bir açıklama yaptı. Rose evlilğinin zor olduğunu söyleyerek; “Aslında birbirimizi hala seviyoruz. Ama bundan sonra ebeveyn olarak birbirimize yardım edeceğiz ve nasıl arkadaş kalacağımızı çözeceğiz. Elbette oğlumuz için benim evime de gelecek, ben de ona gideceğim.

Boşanma kararından önce de kadına ve erkeğe nasıl çifte standart uygulandığını gördüm. Wiz her gün bir kulüpte çeşitli kadınlarla birlikte görüntülendiğinde kimse bir şey demiyor. Ancak beni bir erkekle görüntüleseler hemen ‘sen nasıl bir annesin, tam bir pisliksin, işte kocan seni bu yüzden bıraktı’ gibi yorumlar yapıyorlar.

Benim yaşamaya hakkım yok mu? Anne olduğum için artık bir kadın olamayacak mıyım? Herkese yanımda gördüğünüz her adamla birlikte olmuyorum demekten çok sıkılmıştım. Ve işte artık, yalnızım. Artık canım ne istiyorsa onu yapacağım.” sözlerini tamamladı.

Haber

İlginizi Çekebilir