Maroon 5, Antalya’yı Salladı!

Grammy ödüllü Amerikalı rock grubu Maroon 5, EXPO 2016 Antalya’yı salladı. Amerikalı grup, EXPO 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında muhteşem bir performans sergiledi.

Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliği taşıyan EXPO 2016 Antalya, dünya yıldızlarının konserlerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EXPO 2016, İngiliz Stomp grubu, İspanyol tenor Jose Carreras, Fransız soprano Emma Shapplin, Level 42 ve İngiliz grup Simply Red’in ardından dünyaca en ünlü rock gruplarından Maroon 5’ı ağırladı.

Konserden saatler önce EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelen Maroon 5 hayranları Kır Aktivite alanını doldurdu. Türkiye’nin farklı kentlerinden konser için EXPO 2016 Antalya’ya gelen binlerce kişi konser boyunca büyük bir coşku yaşadı. Tatil için kentte bulunan turistler ve Antalya’da yaşayan yabancılar da konseri izleyenler arasında yer aldı.

thumbs_b_c_253bbb1db318514948f6e56f888fd367
Maroon 5 Grubunun konseri için kır aktivite alanına 2 bin 100 metrekare büyüklüğünde Avrupa’nın en büyük sahnesi kuruldu. Dev sahnede 600 metrekarelik led ekran ve 700 robot ışık kullanıldı. Işık ve görsel şovlarla desteklenen konsere gelen çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu on binlerce kişi grubun şarkılarıyla coştu.

Vokalde Adam Levine, gitarda James Valentine ile Jesse Carmichael, bas gitarda Michael Madden, davulda ise Matt Flynn’den oluşan grup konsere hit şarkıları ‘Animals’ ile başladı. Grubun sempatik solisti Adam Levine, konser boyunca ‘Sunday Morning’, ‘Sugar’, ‘Moves Like Jagger’ gibi sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
Cep telefonlarıyla konseri kaydeden Maroon 5 hayranları ilginç görüntüler oluşturdu. Konseri izleyenler Maroon 5 gibi bir grubu Antalya’da dinlemekten son derece mutlu olduklarını belirtti. Günler öncesinden konser biletlerini aldıklarını belirten Maroon 5 hayranları, konser alanı ve sahneyi ise ‘muhteşem’ olarak nitelendirdi. Konseri izleyenler arasında sanatçı Burcu Güneş, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı da dikkat çekti.
EXPO 2016 Antalya sergi alanı Haziran ayı boyunca birçok konser ve gösteriye ev sahipliği yapmaya devam edecek. 11 Haziran’da dünyanın en önemli ateşli dans ve gösteri topluluğu ‘Phoenix Fire Dancers’ grubu Kongre Merkezinde gösteri yapacak. 14 Haziran’da ‘In The Army Now’ parçasıyla 80’lere damga vuran ‘Status Quo’ grubu kır aktivite alanında konser verecek. 24 Haziran’da kongre merkezinde illüzyon gösterileriyle izleyenleri hayrete düşüren ‘Magicians Without Limit’in şovu yer alacak. ‘Red Red Wine’ şarkısıyla bilinen İngiliz reggae grubu ‘UB 40’ 25 Haziran’da, dünyanın sayılı DJ’leri arasında bulunan ve dünyanın en büyük sanatçılarına remix yapan DJ Afrojack ise 26 Haziran’da Kır Aktivite alanında hayranlarıyla buluşacak.

Haber

İlginizi Çekebilir