Dr.Strange’in 2.Fragmanı Yayınlandı!

Marvel’ın yeni film projesi Doctor Strange’in teaser fragmanı geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle yayınlanmıştı. Şimdiki süreçte ise filmin tam fragmanı izleyicilerle buluşuyor.

Marvel, izleyicilerin merakla beklediği film projesi Doctor Strange filminin ilk teaser fragmanını geçtiğimiz Nisan ayında yayınlamıştı.

İzleyicilerin Doctor Strange‘a dair ipuçlarına sahip oldukları görüntülerden daha geniş kapsamlı bilgileri içeren tam film fragmanı ise gün itibariyle yayınlandı.

Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

cof-rrlxeaaonrs

Marvel film tercihlerine yeni bir bakış getirmesi beklenen filmin, 4 Kasım 2016 tarihi itibariyle vizyona girmesi bekleniyor.

Scott Derrickson’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde,Rachel McAdams, Scott Adkins, Benedict Cumberbatch gibi isimler yer alıyor.

Dr. Strange Kimdir? Nasıl Yaratıldı İşte Hikayesi!

Doctor Stephen Vincent Strange olarak bilinen Doctor Strange, Steve Ditko tarafından 1963 yılında yaratılmıştır.

Marvel Comics‘in en mistik karakterlerinden biri olarak betimlenen Doctor Strange, ilk kez Strange Tales Dergisi‘nin 110. sayısında görülmüştür.

Gerçekliği değiştirebilme, zamanı bükebilme, uçabilme ve ışınlanabilmegibi yeteneklere sahip olan karakter, havalanma pelerini ve Agomotto gözü envanterlerine sahip olduğu takdirde, son derece güçlü olarak betimlenmiştir.

Haber

İlginizi Çekebilir