Katy Perry Yeni Albümünü Sonbahar’da Yayınlamaya Hazırlanıyor

Ünlü şarkıcı Katy Perry’nin yeni albümünün sonbahar’da müzikseverlerle buluşacağı açıklandı. Pop müziğinin en başarılı isimlerinden biri olarak kabul edilen Katy Perry,üzerinde çalıştığı yeni albümünü ekim veya kasım ayında yayınlayacağını açıkladı. Rise şarkısıyla dijital müzik platformlarında büyük bir başarı sağlayan Katy Perry, 3 yıl aradan sonra yayınlayacağı  5.stüdyo albümüyle yeniden müzik gündeminin zirvesine oturmayı planlıyor. Albümün net yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Müzik çalışmalarını Ön Planda Tutuyor

Taylor Swift’le uzun bir süredir aralarında rekabet bulunan hakkında sıkça spekülasyon çıkan Katy Perry müzik alanından da geri kalmayarak iyi projeler ortaya çıkartmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Kariyeri başarılarla dolu olan Katy Perry, pop rock  tarzındaki ikinci albümü One of The Boys’da yer alan “I Kissed A Girl” ve “Hot N Cold” single’ları sayesinde 2008’de ünlendi. Disko etkileri içeren üçüncü albümü Teenage Dream‘den çıkan “California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework”, “E.T.” ve “Last Friday Night” single’ları ABD Billboard Hot 100  listesinde bir numara olmuştu.

katy-perry-forbes-110415

Haber

İlginizi Çekebilir