Orlando Bloom Tokyo ‘ya Neden Yalnız Gitti?

“Katy ile çok mutluyum, ondan çocuklarım olsun istiyorum” sözünün sahibi ünlü aktör Orlando Bloom Tokyo ‘da geçtiğimiz günlerde  tek başına görüntülendi. Ünlü aktörün yalnızlığı gözlerden kaçmadı. Katy Perry ile büyük aşk yaşayan ve bunu sergilemekten de kaçınmayan ünlü çift için evlilik söylentileri dolaşmaya başladı.

Bloom’un evliliğe sıcak baktığı,  Perry’nin ise yaşadığı ayrılıklardan sonra daha temkinli olduğu belirtildi. Kameraların önünde aşklarını doyasıya yaşamaktan bir an çekinmeyen ünlü çift birlikte olmaktan çok keyif aldıklarını belirtiyorlar. Tabiki bu mutlu birlikteliğin evlikle sonlanması gayet doğal. Ünlü çiftinde bu evlilik üzerinde plan yaptıkları artık açık şekilde ortada.

Kimse Umurumuzda Değil

Ünlü aktörün basında çıkan çıplak fotoğrafları gündeme bomba gibi düşmüştü. Etrafında sevgilisi Katy Perry varken anadan doğma şekilde kameralara yakalan Bloom, bu durumdan hiç te şikayetçi değil.  Sevgilisinin yanında kendisini çok mutlu ve rahat hissediyor. Bunuda aralarında kurdukları ilişkiye borçlular. Medyadan ve çevreden gelen baskılara ve dedikodulara aldırış etmeden ilişkilerinde devam ediyorlar.

bloom-tokyo-aug19-08-compressed

Haber

İlginizi Çekebilir