Chris Brown Silahlı Saldırı Suçundan Los Anles’ta Evinde Tutuklandı

Los Angles polisi ünlü şarkıcı Chris Brown Silahlı Saldırı yapma suçundan tutukladı. Tarzana’daki evinde öğle saatlerinde 911’e gelen ihbarı değerlendiren polis Brown’nun evine gitti. Los Angeles Polis Departmanın doğruladığı bilgiye göre, Brown’un evinde bir kadını silah ile tehdit ettiği söyleniyor. Olay yerine ulaşan polisleri bir süre engelleyen ünlü R&B şarkıcısının bu sırada sosyal medyada, o sırada evinden polislere karşı direndiğini duyuran paylaşımlar yaptığı açıklandı.

Direnç Kısa Sürdü

Saat 1:00 sularında eve giren polis, evde arama yaptı. Arama sırasında polis ekiplerine herhangi bir zorluk çıkarılmadı.  1 adet silah ve uyuşturu madde bulan polis ekipleri Brown’u tutuklayarak hapishaneye gönderdi. Arama kararı çıkarılan evde silah araması yapıldı. 911’e gelen silahlı saldırı ihbarı üzerine arama kararı çıkartıldı.

Sabah saatlerinde alınan ihbarı hemen değerlendiren polis ekipleri, Brown’un kötü geçmişi üzerine hızlı davrandılar. Rehin alındığı iddia edilen Baylle Curran’ın evde mücevherlere bakarken Brown tarafından silahla tehdit edildiği açıklandı. Ünlü şarkıcının kefaretle serbest bırakılıp bırakılmayacağı merak konusu.

 

 

2009 yılında Grammy ödül törenine saatler kala kız arkadaşı Rihanna’yı dövmekten suçlu bulunan ve Ekim ayında da şartlı tahliyesi devam ederken Washington’da bir otelin önünde, bir adama saldırmaktan suçlu bulunmuştu. Şartlı tahliye kurallarına karşı geldiği için cezaevinin yolları bir kez daha görünmüştü. Los Angeles’tan ayrılmaması gereken Brown’un,  Washington’da bir otelde kaldığını kabul etmesi üzerine de mahkeme tarafından 131 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

https://www.instagram.com/p/BJvUhecg009/

 

https://www.instagram.com/p/BJvT0u3APk-/

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir