Calvin Harris, Tom Hiddleston’la görüştü iddiası ortalığı karıştırdı

Taylor Swift, 15 ay boyunca İskoç DJ Calvin Harris’le aşk yaşamış, Mayıs ayında Harris’i İngiliz aktör Tom Hiddleston uğruna terk etmişti. Swift ve Hiddleston’ın aşkı ise 3 ay sürmüş, ikili Ağustos ayında ayrıldıklarını ilan etmişti.
RadarOnline’ın haberine göre dünyanın en çok kazanan DJ’lerinden biri olan Calvin Harris, Taylor Swift’le yaşadığı ‘eziyetli zamanları’ anlatmak için 35 yaşındaki aktör Tom Hiddleston’ı aradı. Zira Hiddleston’ın terk edilme sebebi tuhaftı: ikiliye yakın kaynakların söylediğine göre Swift, Hiddleston’ın onun şöhretinden faydalandığını düşündüğü için terk etmişti!
Hatta Taylor, Tom’la ilişkilerinin ortaya çıktığı kayalıklardaki öpüşme görüntülerinin bile planlanmış olarak basına sızdırıldığını düşünüyordu.

Calvin Harris, iddiaya göre Hiddleston’la olan buluşması hakkında ‘Aynı şeyleri ben de yaşadım. Taylor ve çevresindekilerin baskıları beni yıldırdı. Korkunç baskı içinde kaldım. Üstelik yapmadığım konularda da suçlandım. Tom’a yalnız olmadığını söylemek istedim’ diye konuştu.
Calvin Harris, ayrıldıktan sonra da Taylor Swift hayranlarından baskı gördüğünü ve uzun süre onlarla mücadele ettiğini söylemiş, ‘Taylor medyayı kontrol etmeyi çok sever. Siz neler olduğunu anlayamadan her şeyi lehine çevirebilir’ demişti.

Haber

İlginizi Çekebilir