Oldchella Festivali Number1 FM’den izleyin

 

ABD’nin en popüler rock festivallerinden Coachella’nın organizatörü Goldenvoice, yazın başında rock dünyasının babalarını bir araya getirmeye karar vermişti. Zor olmasına rağmen bunu başardı da..

 

  7-9 Ekim tarihleri arasında Coachella’nın düzenlendiği Kaliforniya’nın Indio şehrinde gerçekleşiyor.

Festivalde sahne alacak isimler The Rolling Stones, The Who, Roger Waters, Paul McCartney, Bob Dylan ve Neil Young. Müzik yayını Stereogum’ın ‘Oldchella’ adını taktığı Desert Trip festivalinde efsane olmuş isimler yer alıyor.

 

Bu müthiş organizasyonu, anı anına, Number1 FM’den takip edebilirsiniz. Mega Konseri yerinde izleyen Türkiye’nin en başarılı organizatörü Ahmet San atmosferi ve konserde gerçekleşenleri canlı bağlantıyla sıcağı sıcağına Number1 FM’de anlatıyor

 

Desert Trip, yaşam boyu tek seferlik deneyim vaadiyle başladı.  3 günlük mega konser, Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali’nin ev sahipliğinde, California Indio’daki Empire Polo Club’de yer alıyor. Bu tarihi konser, 7 Ekim Cuma gecesi Rolling Stones ile Bob Dylan ve orkestrasıyla başladı. 8 Ekim Cumartesi gecesi Paul McCartney ve Neil Young + Promise of the Real ile devam ediyor, haftasonu 9 Ekim Pazar gecesi Roger Waters ve The Who ile kapanış yapıyor.

desert-trip-poster-2016-billboard-1548

 

Haber

İlginizi Çekebilir