Little Mix hayranlarını Müjde. Glory Days Çıkıyor

Glory Days Çıkıyor. Little Mix grubu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dördüncü albümleri olacak Glory Days’in çok yakında satışa çıkacağını duyurdular. 4 kişiden oluşan İngiliz pop grubu hayranlarını bu haberler sevindirdi. Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson ve Leigh-Anne Pinnock tan oluşan grubun yakında tüm dünyada satışa sunulacak albümleri için oldukça heyecanlı oldukları belirtildi. 18 Kasımda müzik marketlerde yerini alcak albümün görselini grup, sosyal medyadan paylaşmayı ihmal ettmedi.

14597296_1206698879393641_6738753483551277056_n

Shout Out to My Ex

Dördüncü albümün ilk single Shout Out to My Ex adlı şarkı yarın dijital müzik platformlarında yayınlanacak. Geçtiğimiz aylarda bu şarkının Perrie Edwards’ın eski sevgilisi Zayn Malik için yazıldığı açıklamaları yapılmıştı. Bilindiği üzere  Zayn Malik ve Little Mix grubu elemanlarından 22 yaşındaki Perrie Edwards, iki yıl boyunca nişanlı kaldı. Ancak bu dillere destan aşk, tam da çiftin Hertfordshire’da 3 milyon sterlin değerinde (yaklaşık 12 milyon 270 bin TL) bir malikane almalarının ardından sona ermişti.

 

The Sun’ın verdiği haberde ‘Zayn, Perrie’nin annesine  evden çıkmasını, aksi taktirde mahkemeye başvuracağını söyledi.  Zaten evin tapusu Zayn üzerine olduğu için Debbie’nin buna itiraz etme hakkı yoktu. Debbie yakın bir zamanda toparlanıp ve evden çıkmıştı. Zayn, Perrie’ye dair hayatında hiçbir kırıntı istemiyor’ diye konuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir