Maroon 5, Pokemon Go dünyasına girdi

rock grubu Maroon 5, yayınladığı son klipte Pokemon Go göndermelerine yer verdi. adam levine, pokemon karakterinin kıyafetlerini giydi
Billboard
 listelerini altüst eden, birçok Grammy ödülü olan grubun solisti Adam Levine, son yayınladıkları Don’t Wanna Know klibinde bir pokemonu canlandırıyor. Sabah kalktıktan sonra sporunu yapan, içki içen, araba süren Adam Levine tüm bunları pokemon kostümüyle yapıyor. Sarah Silverman ve Ed Helms gibi ünlü isimlerin de yer aldığı klibin yönetmenliğini,Wedding Crasher filminin yönetmenliğini de yapmış, David Dobkin üstlenmiş. Wedding Crasher filminin starlarından ve True Detective’in ikinci sezonundan tanıdığımız usta oyuncuVince Vaughn da klibin sonlarına doğru Adam Levine’le bir barda pokemon olarak muhabbet ediyor.

Dünya çapında 500 milyondan fazla indirme sayısına ulaşmış fenomen oyun Pokemon Go’nun diğer sanat ve endüstri dallarında da kendine yer bulması hiç şaşırtıcı değil.

http://www.numberone.com.tr/video-klipler/maroon-5-dont-wanna-know-izle/

Pokemon Go, çocukken pek çoğumuzun sahip olduğu Nintendo Gameboy’lar üzerinde oynadığımız Pokemon oyunlarının, Android ve iOS için geliştirilmiş halidir.Pokemon GO’yu farklı kılan, gerçek hayatta fiziksel olarak hareket etmeyi gerekli kılan konum tabanlı olan bir oyun olmasıdır. Bu özelliği dışında her Pokemon oyununda olduğu gibi, oyunun temeli; Pokemon yakalama, biriktirme, eğitme ve karşılıklı savaştırmaya dayanmaktadır. Pokemon Go, Google’ın yan şirketi Nianticve The Pokemon Company tarafından geliştirilmiştir ve 6 Temmuz 2016 tarihinde ücretsiz olarak piyasaya sürülmüştür. Pokemon Go ücretsiz olarak temin edilebiliyor fakat isteyen oyuncular için uygulama içerisinde para ile satın alınabilecek öğeler de mevcut.

Haber

İlginizi Çekebilir