Kylie Jenner Dirrty Cadılar Bayramı Kostümü

Kylie Jenner bu yıl ki cadılar bayramı için katıldığı partiye çok özel bir kostümle katıldı.Christina Aguilera 2002 yılında müzik dünyasını  ses tonu ve “Dirrty”  videosu ile şoke etmişti. Video klibindeki dansları ve kostümü uzun süre hafızalardan silinmedi. 14 yıl sonra Kylie Jenner bu kostüme yeniden hayat verdi. cadılar bayramında katıldığı parti için Aguilera’ın kostümünü giydi.

Amerikada İlk 10’a Giremedi

Rockwilder tarafından yapımı üstlenilen şarkı için oldukça fazla cinsel ögeler içeren bir klip çekildi. Gerek klibi gerekse sözlerinin yarattığı etkiden dolayı Aguilera, bu ani tarz değişikliği sayesinde dünyada büyük ilgi gördü. Çoğu dünya listelerinde ilk 10’a giren, Türkiye, İngiltere ve İrlanda gibi listelerde zirveyi gören şarkı, tüm bunlara rağmen ABD’de beklenenin altında bir etki gösterdi. Şarkı bu ülkenin en önemli müzik listesi olan Billboard Hot 100 listesinde 48 numarayı geçemedi. Albüm yapımcılarından Linda Perry, şarkıdan sonraki Stripped teklisi Beautiful’u ilk tekli olarak önermesine rağmen Aguilera şarkıyı ikinci plana atarak Dirrty’i yayımladı. Bu, onun müzikten çok atılımlara özen gösterdiği şeklinde yorumlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=2xMWrKhLJq4

Geçtiğimiz akşam ailesi ve sevgilisiyle birlikte Cadılar Bayramı partisine katılan Kylie Jenner, bu yıl kostüm seçiminde nostaljik rüzgarlar estirerek Christina Aguilera olmayı tercih etti. Sosyal medya hesaplarından bol bol fotoğraf paylaşan Jenner, Dirrty şarkısı eşliğinde dans ettiği videoyu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Haber

İlginizi Çekebilir