sigorta şirketi Kanye West için 100 milyon TL ödedi

Turne kapsamında vereceği konseri sadece altı saat öncesinde iptal eden ve Los Angeles’taki UCLA Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Kanye West in sigorta poliçesinin 30 milyon dolarlık (100 milyon TL) zararı kapsaması bekleniyor. TMZ, sigortanın, “hastalığın performansı engellemesi” ihtimalini içerdiğini yazarak, poliçenin kaza ya da hastalık durumunda ortaya çıkan zararı ödeyeceği şartlarını içerdiğini iddia etti.

2014 yılında Forbes tarafından en zengin ünlüler listesinde 20’nci sırada yer almasına karşın West’in bu yılın başlarında 53 milyon doların üzerinde borcu olduğu öğrenilmişti.
Fransız A.P.C. markasının kurucusu Jean Touitou, moda alanındaki deneyiminin ünlü şarkıcıya 23 milyon sterlin kaybettirdiğini iddia etmişti. West, “uyku yoksunluğu ve dehidrasyon nedeniyle geçici psikoz” geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Saint Pablo dünya turnesi kapsamında 21 konseri kalan ünlü şarkıcı, hastalandığı için pazar günkü konserini iptal etmişti.

kayne-west-and-kim-kardashian

Kim Kardashian’ın evliliğinde sorunlar yaşadığı ve eşi Kanye West psikolojik tedavi amaçlı hastaneye kaldırılmadan önce annesinin evine taşındığı iddia edildi.Rap şarkıcısı Kanye West, psikiyatrik tedavi için önceki gün Kaliforniya’daki UCLA Tıp Merkezi’ne kaldırılmıştı.Daily Mail, Kanye West hastaneye kaldırılmadan önce Kim Kardashian ile olan evliliğinde çatlaklar oluşmaya başladığını ve Kardashian’ın, eşinin dengesiz tavırlarından bıktığını iddia etti. Çiftin sürekli kavga ettiği ve Kardashian’ın da bu duruma katlanamadığı belirtildi.
Life&Style Weekly, kapalı kapılar ardında ünlü çiftin mutsuz bir ilişki yaşadığını iddia ederek, Kardashian’ın eşinin hastalanmasından önce annesi Kris Jenner’ın Hidden Hills’teki evine taşındığını öne sürdü.

Haber

İlginizi Çekebilir