Kim Kardashian boşanıyor!

Geçen ay Kanye West’in psikolojik rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasının ardından Kardashian-West evliliğinde çatlak oluştuğu söylentileri ortaya atılmış, hatta Kardashian’ın annesinin yanına taşındığı söylenmişti.

Hastane sürecinde Kardashian’ın eşinin iyileşmesi için elinden geleni yaptığı açıklansa da çifte yakın kaynaklara göre 36 yaşındaki reality şov yıldızı bu ilişkiden mutsuzdu.

US Weekly’nin iddiasına göre Kardashian’ın bir arkadaşı, “Kim evliliğini sürdürmek istemiyor” dedi.

kayne-west-and-kim-kardashian

Aynı kişi, “Kanye West tamamen iyileşene kadar kesin kararını vermek istemiyor. O hep destekleyen bir eşti. Kanye’yi önemsiyor ve ona ihtiyacı olduğunda yardım edecek ama kendini bir süredir hapsedilmiş hissediyor” şeklinde konuştu.

Başka bir iddiaya göre 39 yaşındaki Kanye West, hastanede 10 gün kaldıktan sonra ayakta tedavisinin devam ettiği günlerde eşi, üç yaşındakı kızı North ve 12 aylık oğlu Saint’ten ayrı yaşamaya başladı.

Bundan sonra benim adım "Martin Louis the King Jr. West" dedi.

People’a konuşan bir kaynak, “Kim çok koruyucu ve Kanye’nin çocukların etrafında olmasını istemiyor” dedi.

“Kanye’nin davranışları evliliklerine zarar veriyor. Ama Kim eşine yardım ediyor. Bunun Kanye’yi koruyacağını ve evliliklerine yardım edeceğini düşünüyor” şeklinde konuştu.

İddiaya göre Kanye West ayakta tedavisine devam ederken Kardashian endişeli olsa da destekleyici olmayı sürdürüyor.

Aynı kaynak ayrıca, “Kanye’nin ayakta bakıma ne kadar zaman ihtiyaç duyacaklarını bilmiyorlar. Herhangi bir ilişki gibi hüsrana uğradılar, sorunları var ama birbirlerini çok seviyorlar” dedi.

İlişkide oluşan çatlağa rağmen, Kanye West’in oğulları Saint’in birinci yaş günü partisine katıldığı öğrenildi.

TMZ, ünlü rap’çinin hastalığının, annesi Donda West’in ölümünün dokuzuncu yıldönümünde tetiklendiğini iddia etti.

 

 

Kanye West, ünlü rapçi Wiz Khalifa ile Twitter üzerinden konuşurken bir yanlış anlamayla ortalığı birbirine kattı. Marijuanaya referans verirken kk yazan Wiz Khalifa'ya kk'yi Kim Kardashian sanarak atarlanadı. Karısına laf edildiğini düşünen Kanye West; Wiz Khalifa'nın eski eşi, kendisininse eski sevgilisi olan Amber Rose hakkında ileri geri konuşmaya başladı. Wiz Khalifa durumu açıklayınca özür dileyip tweetlerini sildi ama internet unutmaz!

Haber

İlginizi Çekebilir