Pink Mevlânâ’nın sözünü paylaştı

Çılgınlığıyla bilinen Pink anne olduktan sonra hassas bir ruh haline bürünmüş gözüküyor. 37 yaşındaki sanatçı, karenin altına, Mevlana Celaleddin Rumi’nin şu sözlerini yazarak hayranlarını şaşırttı:

“Ölüydüm, diri oldum. Ağlayıştım, gülücük oldum. Aşk devleti geldi de, ben ebedî devlet oldum.”

Pink’in paylaşımı şöyle:

Pink kimdir?

dünyaca ünlü bir şarkıcı, şarkı sözü yazarı, dansçı, model ve aktristir. Hit single eserleri, en az üç kez kazandığı Grammy ödülleri ile diğer takdire değer başarılarıyla bilinir. Pink ilk albümünü 4 Nisan 2000 tarihinde “Can’t Take Me Home” adı ile çıkarmıştır. Bu albüm Avustralya’da ilk 10; Amerika’da ise ilk 26’ya kadar yükselmiştir. Dünya genelinde 4 milyon satan albüm yalnız Amerika’da 2 milyon müziksever tarafından alınmıştır. İlk film tecrübesini 2000 yılında yaşayan Pink “Ski to the Max” filminde Brena karakterini canlandırmıştır. Pink 2002 senesinde ise ilk kez bir televizyon programında yer almış “Saturday Night Live” ismindeki yayında izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

7 Eylül 1979 tarihinde doğan Pink 36 yaşında olan bir sanatçıdır.  burcu başaktır. Amerikalı olan yetenekli şarkıcı Pennsylvania’nın Montgomery County’e bağlı Abington Township kentinde dünyaya gelmiştir. Pink’in gerçek adı Alecia Beth Moore şeklindedir. Takma ismi ile anılan Pink’in “P!nk” ve “Pinky” şeklinde ifade edilen lakapları vardır.

Pink’in ailesine baktığımızda babasının Vietnam gazisi Jim Moore; annesinin ise hemşire Judith olduğunu görürüz. kardeşinin adı ise Jason’dur.

Babası Katolik; annesi Yahudi olan Pink annesinin dinini seçmiştir. Çocukken astım hastalığından çok çekmiş olan Pink, Olimpik jimnastikçi olmak istemiş 8 yıl boyunca bu alanda kendisini yetiştirmiştir. Ancak daha sonra babasının gitar çalmasından ve şarkı söylemesinden etkilenerek şarkıcı olmaya karar vermiştir. Başarılı şarkıcı 10 yaşında iken anne ve babası ayrılmıştır.

İlkokulu “Kutz Elementary School”; ortaokulu “Lenape Middle School” ismindeki okullarda okuyan Pink lise öğrenimini ise “Central Bucks High School West”te tamamlamıştır.

2006 yılında evlenmiştir. Motokros yarışçısı olan Carey Hart ile evlenmiştir. Pink eşi için “Will You Marry Me? I’m serious!” şarkısını yazmış, eşine evlilik teklifi yapmıştır. Pink’in çocuğu var mı sorusunun cevabı evettir. Pink’in kaç çocuğu var? 2 Haziran 2011 yılında bir kız çocuğu dünyaya getiren Pink kızının adı “Willow Sage Hart” şeklindedir.

Şimdi de Pink fiziksel özelliklerine,  değinelim. Pink kaç kilo sorusunun cevabı 59 kg’dır. Pink boyu kaç cm yanıtı ise 163 cm’dir. Pink saç rengi sarışındır. Pink göz rengi ise gridir. Pink kıyafeti Amerikan standartlarına göre 6; Avrupa standartlarına göre ise 36 numaradır. Pink ayakkabı numarası Amerikan standartlarına göre 8,5’tur. Pink vücut ölçüleri kaçtır? Pink ölçüleri 87 cm- 64 cm- 87 cm şeklindedir.

Başarılı şarkıcı 2013 yılında kısa saç kesimiyle dikkat çekmiştir. Sahne ismi Pink (Pembe) şeklinde saç renginin bir bölümüne de yansır. İsmi daha çok “Pink” yerine “P!nk” şeklinde yazılır. Yetenekli sanatçı ayrıca dövmeleriyle dikkat çeker.

Günümüzün meşhur sanatçıları olan Adele, Ashley Tisdale, Christina Aguilera, Demi Lovato, Katy Perry, Kelly Clarkson, Rita Ora, Taylor Swift, ve Victoria Justice gibi isimlere ilham kaynağı olan kişilerden birisi P!nk’tir.

Haber

İlginizi Çekebilir