Harry Styles Dunkirk’teki Rolü İçin Yüzlerce Kişiyi Eledi!

Inception, Kara Şövalye, Yıldızlararası, Prestij, Memento gibi başarılı filmlerin yönetmeni Christopher Nolan, yeni tamamlanan filmi Dunkirk’ün başrol oyuncusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni filminin başrolüne dünyaca ünlü genç müzik grubu One Direction’ın sevilen üyesi Harry Styles’ı seçerek hayranlarını şoka uğratan Nolan, Los Angeles Times’a verdiği demeçte, “Oyuncuları bir araya getirdiğimizde Kenneth Branagh, Mark Rylance, Tom Hardy ve Cillian Murphy gibi isimler vardı. Fakat sahildeki çocuklar için, bilinmeyen gençleri gerçekten istiyorduk. Harry ünlü olabilir ama daha önce hiç aktör sıfatı ile bir şey yapmamıştı. O yüzden seçmelerde vardı. Kelimenin tam anlamıyla binlerce farklı genç erkek seçmelere katıldı ve Harry bunu başardı.” dedi ve yönetmene starın saçlarını kestirmesi konusundaki yaklaşımı sorulduğu zaman Nolan bu konuya girmek istemediğini belirtti.

Nolan geçtiğimiz günlerde yeni filminin bir savaş filmi olmadığını, bir hayatta kalma hikayesi ve gerilim filmi olduğunu dile getirmişti.

Dunkirk, ülkemizde 21 Temmuz 2017’de vizyona girecek!

Haber

İlginizi Çekebilir