Madonna, hayatını anlatan filme savaş açtı

Dünyanın en büyük starlarından Madonna’nın hayatı “Blonde Ambition” adını taşıyarak beyaz perdeye aktarılacak. Peki bundan Madonna’nın haberi var mı?

Dün yayılan haberlere göre Birdman filminde yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu’nun asistanı olarak karşımıza çıkan Elyse Hollander‘ın senaryosunu yazdığı Blonde Ambition Universal Stüdyoları tarafından satın alınmıştı. Ancak dünyaca ünlü star bu girişimi reddetti. Madonna resmi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda “Kimse benim bildiklerimi ve gördüklerimi bilmiyor. Sadece ben kendi hikayemi anlatabilirim. Bunu deneyen kişi şarlatan ve aptaldır. İşi yapmadan anında tatmin istemek. Bu toplumumuzda bir hastalık.” ifadelerini kullandı.

Hollywood’un henüz beyazperdeye uyarlanmamış en iyi senaryo koleksiyonlarından olan Black List’in bu yılki senaryoları açıklandıktan kısa bir süre sonra Universal stüdyoları harekete geçmişti. 2016 yılının listesinde bir numarada yer alan Blond Ambition, 49 oyla listenin başında yer almıştı. Elyse Hollander tarafından yazılan Blond Ambition, 1980’li yıllarda Madonna’nın, New York’ta şöhret, romantizm ve kadınları bertaraf eden müzik endüstrisinde ilk albümünü çıkarma çabasını anlatıyor. 1983 çıkışlı ilk albümü“Madonna”nın yapım sürecinde geçecek film Madonna’nın şöhretle tanışması, bir kadın olarak müzik endüstrisinde yaşadığı zorluklar ve aşk hayatı etrafında şekilleniyor.

Madonna’nın bu yorumuna karşı senaristten veya stüdyodan henüz bir karşı yorum gelmedi. Biyografinin çekilip çekilmeyeceği merak konusu iken, “Madonna gibi büyük bir starın biyografisi ne zaman ve nasıl çekilecek?” sorusu da yayılıyor.

https://www.instagram.com/p/BTURDmagF5j/

 

Haber

İlginizi Çekebilir