Taylor Swift, ilişkisini gizli tutmaya kararlı

Taylor Swift, İngiliz aktör Joe Alwyn ile aşkı bulduktan sonra görüşmeye başladı. Ancak bu sefer pop şarkıcı ilişkisini gizli tutmaya özen gösteriyor. İlk kez The Sun tarafından bu ayın başlarında Swift’in uzunca bir süre Alwyn ile görüşmüş olduğu açıklanmıştı. Ailesi ile Londra’da yaşayan Alwyn, yükselen bir Hollywood yıldızı. “Shake It Off” adlı şarkının sahibi Swift, Alwyn ile gizlice buluşmak için şehre uçtu ve bu süreçte Londra’da bir ev kiraladı.

Bir kaynak, İngiliz medyasına “Taylor ve Joe arasındaki şey gerçek, bu çok ciddi bir ilişki.” şeklinde konuştu. Taylor özel jetlerle uçtu ve güvenliğin kendisini görmesini engellemek için askeriyeye benzer bir gizlilik ile hareket etti. Swift daha önce Jake Gyllenhaal, Harry Styles, Calvin Harris ve son olarak Tom Hiddleston ile yüksek profilli ilişkiler yaşamıştı. Bununla birlikte Grammy Ödülü sahibi şarkıcı, Alwyn ile olan ilişkisini perdelerin arkasında tutmak için özen gösteriyor.

People’a bir kaynağın verdiği bilgiye göre, “Taylor, Joe ile olan ilişkisini çılgın bir şekilde özel tutmaya çalışıyor,” dedi. Onu kaos olmadan tanımak istediği ve normal insanlar gibi ilişki kurmak istediği öğrenildi.

Haber

İlginizi Çekebilir