Louis Tomlinson annesinin vasiyeti üzerine Zayn Malik’le barıştı

İngiltere’de düzenlenen X Factör sayesinde bir araya gelen ve Zayn Malik’in gruptan ayrılmasıyla dağılan One Direction grubunun üyesi Louis Tomlinson, annesinin vasiyeti üzerine, araları bir süredir gergin olan Zayn Malik’le buluştu ve eski grup arkadaşıyla ilişkisini düzeltti.

Louis Tomlinson’ın annesi Johannah Deakin, geçtiğimiz aralık ayında yalnızca 43 yaşındayken lösemi hastalığı sebebiyle hayatını kaybetmişti.

One Direction grubu, kendileriyle ilişkilerini tamamen koparan Zayn Malik hariç, dağıldıktan sonra ilk kez cenaze sebebiyle bir araya gelmişti.

Ünlü şarkıcı Louis Tomlinson, verdiği bir röportajda annesinin ölmeden önce kendisinden eski grup arkadaşı Zayn Malik’le görüşüp barışmasını istediğini açıkladı.

25 yaşındaki şarkıcı, “Annem ‘Zayn’le tekrar iletişime geçmelisin. Hayat çok kısa’ demişti. Bir annenin sezgileri çılgınca olabiliyor. Bana bu durum her zaman olağanüstü gelmiştir. Annem her zaman ne hissettiğimi ve ne istediğimi bilirdi” dedi.

Tomlinson ayrıca, “Kimseye kin besleyemem, bu bana yakışmaz. Ortada herhangi bir düşmanlık varsa çözüm yoluna gidilmeli. Zayn’le buluştum ve oldukça güzel geçti” şeklinde konuştu.

Kariyerine tek başına devam eden ve son olarak DJ Steve Aoki ile yaptığı şarkıyla gündeme gelen İngiliz şarkıcı Louis Tomlinson’ın Freddie Reign Tomlinson adında bir oğlu bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir