Zayn Film Yıldızı Oluyor!

Eski One Direction üyesi Zayn solo kariyerine başladıktan sonra sadece şarkılarıyla değil klipler ile de adından çok söz ettirdi. Fifty Shades Darker filmi için Taylor Swift ile seslendirdiği I Dont Wanna Live Forever için kamera karşısına geçti ve film gibi bir çalışma ortaya çıktı. Sonrasında yayınladığı Dusk Til Dawn’da macera filmlerini aratmayan bir senaryo ile kamera önündeydi. Çanta taşıyan gizemli Esmerin peşine düşen  Zayn önce ajanları atlatıp Çin mahallesindeki bir festivalde kadının peşinden gitmeye devam etse de Polislere enselenmekten kurtulamıyordu. Ancak polisler yeterli delil bulamayınca kendisini serbest bırakmak zorunda kalıyorlardı. (Tam film gibi değil mi?) hikayenin devamını klipden izleyebilirsiniz. Peki Zayn durdu mu? Tabi ki hayır J Son video klibi Let Me ile yine sağlam senaryolu bir klip çekti. Klipin açılış sahnesindeki gece kulübüne girişi sırasında Dask Till Dawn’in çalıyor olması ayrı bir güzellikti.

Vee yine çanta var

Bu klipte de bir çanta takası vardı. Ve bu takas sırasında da taksi şoförü arkadaşıyla yaptıkları küçük numara klipin en sempatik sahnelerinden birisiydi. Kulüpte mafya babasının 5-6 adamını dövdüğü sahne ile de aksiyon filmlerine göz kırpar gibiydi. Bu kadar aksiyondan sonra Zayn’ı Hızlı ve Öfkeli tarzı bir filmde görmeyi bekliyorduk. Ve sonunda beklediğimiz haber küçük bir hayal kırıklığı ile geldi.

Ocean’s 8’de Zayn Süprizi

Zayn sinema kariyerinin ilk oyunculuk performansına Ocean’s 8’deki rolüyle merhaba diyecek. Tabi buna henüz kariyer demek yersiz olur. Zayn ve Alec Baldwin’in yeğeni Hailey Baldwin ile Ocean’s 8 Filminde bir cameo sahne ile yer alacak.

Cameo bir filmde ekipten birisinin yada bir ünlünün alakasız kısa bir rolde filmde yer almasıdır. Zayn ve Hailey’de bu filmde kısa ve alakasız bir rolde filmden hızla geçip gidecekler. Henüz başka detaya sahip değiliz. Detaylar ulaştıkça size aktarmaya devam edeceğiz.

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir