Kenan’a kızgın ve kırgın

Cengiz Semercioğlu: Üç ayda bir kaybettiğin eski sevgili fotoğrafını yayınlamak normal bir ruh haliyle yapılacak iş değil. Beren bugün mutluluktan uçuyor olsa, Kenan’la ayaklarını yerden kesen bir aşk yaşasa 16 yıl önce kaybettiği sevgilisi aklına gelir mi? Elbette gelir ama böyle davranmaz. Beren’in yaptığı en başta Kenan’a karşı şık bir hareket değil. Belli ki Kenan’a karşı kızgınlık ve kırgınlıkla karışık hisler yaşıyor şu sıralar…

Onur Baştürk: Ben de ilk başta Beren geçmişte yaşıyor, aslında hâlâ Efe’ye âşık ve Kenan’ı sevmiyor, bu yüzden o fotoğrafları peş peşe paylaşıyor diye düşünüyordum. Ama sonra çok âşık olduğum birini bir kazada kaybettiğimi düşününce hepsinden vazgeçtim. Psikolog değilim, ama sanırım Beren Saat o ani kaybın travmasını bir şekilde şimdi yeniden yaşıyor. Nedeni nasılı onun içinde gizli. Bunun Kenan Doğulu’yla ve şimdiki yaşantısının ona verdiği boşluk hissiyle de ilgisi olmayabilir. Belki Kenan da bunun farkında ve ona yardımcı olmaya çalışıyor. Yani aslında sandığımızdan çok daha karmaşık ve tek boyutlu olmayan bir olay var burada.

Ömür Gedik:

Beren zamansız kaybettiği aşkına hâlâ kıymet veriyor, onu anıyor olabilir, bunu anlıyorum ama kendimi bu paylaşımlara maruz kalan Kenan’ın yerine koyduğumda da canının çok sıkıldığını tahmin edebiliyorum. Beren yaptığı paylaşımın haber değeri olduğunu bile bile neden bunu yapıyor? Amacı ne? İstediği şey polemiğin sürmesini sağlamak ve ilişkilerinin Kenan’ı üzecek cümlelerle konuşulmaya devam etmesini sağlamaksa, başardı.

Kenan’a kızgın ve kırgın

Haber

İlginizi Çekebilir