Harry Styles ve gucci bir kez daha el ele

Dünyanın en meşhur boy band’lerinden birinin üyeliğini bırakıp hiç de kötü olmayan bir solo albüm çıkaran, Christopher Nolan’ın son filmi Dunkirk’te yer alan ve son olarak da Met Gala’ya ev sahipliği yapmasıyla One Direction sonrası kariyerinde bambaşka bir yöne giden Harry Styles’ın ünlü moda evi Gucci ile gerçekleştirdiği yeni kampanyasından fotoğraflar paylaşıldı.

On parmağında on marifet ünlülerden olan Harry Styles, geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi tekrar Gucci için, bu sefer Cruise 2019 Men’s ‘Tailoring’ kampanyası için kamera karşısına geçti. Geçen sene Glen Luchford’un çektiği ve Gucci’nin kreatif direktörü Alessandro Michelle ile Harry Styles’ın mükemmel uyumuna ve müstakbel bir ortaklığın ilk adımlarına şahit olmamızı sağlayan konseptin devamı olan 2019 kampanyasının fotoğraflarının arkasında ise bir başka başarılı isim yer alıyor; Harmony Korine.

Daha önceki kampanyalarda, Kuzey Londra’daki bir İtalyan villasındaki gördüğümüz Styles, Gucci Cruise 2019 Men’s ‘Tailoring’ için antik dönemlere bir saygı duruşu olarak büstler, sarnıçlar ve çeşitli duvar kabartmalarının yanında kuğular, ördekler ve yavru domuzlarla karşımıza çıkıyor.

Sanat yönetmenliğini Christopher Simmonds’ın yaptığı kampanyanın reklam videosu ve paylaşılan fotoğraflarla “Biz giysek garson gibi oluruz” diye iç geçirecekler ile burada buluşalım.

Haber

İlginizi Çekebilir