Antalya’da Jennifer Lopez rüzgarı

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ‘Regnum Live in Concert’ etkinliği kapsamında Belek’te konser verdi. Uzun zamandır Türkiye’ye gelmediğini belirten Lopez, “Türkiye’de, Antalya’da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum” dedi. Lopez, 50’nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Biletleri günler öncesinde tükenen konseri Pelin Akil, Meryem Uzerli, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Konsere geleceği duyurulan Kim Kardashian ise gelmedi. Muhteşem dansları ve birbirinden göz alıcı sahne kostümleriyle sahnede devleşen ve konseri izlemeye gelen herkesi büyüleyen Lopez, kızı Emme Anthony’le sürpriz bir şarkısına düet yaparak hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı.

Jennifer Lopez, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek’teki Regnum Carya Otel’de ‘It’s My Party’ turnesi kapsamındaki konseri için saat 21.50’de sahneye çıktı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Lopez’i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi. Otel girişinde bilet kontrolü yapılan izleyenler daha sonra konser alanına geçti. Birçok kişi, konser alanı girişinde hazırlanan özel köşede Jennifer Lopez’in posterinin önünde fotoğraf çektirdi.

Konserinde iki kez kostüm değiştiren Lopez, seslendirdiği şarkılarla alandakileri coşturdu. İzleyenler, konser boyunca sanatçının tüm şarkılarına eşlik edip dans etti. Pek çok izleyen konser sırasında selfie çekti, sosyal medya hesaplarından da canlı yayın yaptı.
“TÜRKİYE’DE OLMAKTAN MUTLUYUM”
Şarkı aralarında izleyenlerle de sohbet eden Jennifer Lopez, “Uzun zaman oldu Türkiye’ye gelmedim. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye’de, Antalya’da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum” dedi.
DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI
24 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, 50’nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Jennifer Lopez, “Doğum günümü Antalya’da kutlayacağımı söylemiştim. Sizinle burada kutlamaktan mutluyum” diye konuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir