Jennifer Lopez, Türk Mutfağını çok beğendi

Latin müziğin önde gelen isimlerinden Lopez, “It’s My Party” adlı dünya turnesi kapsamında konser verdiği Antalya’da şarkıları ve danslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Belek Turizm Bölgesi’ndeki bir otelde iki gece konaklayan sanatçı, kendisine sunulan Türk mutfağından lezzetleri de tattı.

“230 BAVULLA GELDİ”

Jennifer Lopez’in konakladığı ve konser verdiği otelin Yönetim Kurulu Üyesi, konsere yaklaşık bir yıl hazırlandıklarını, son altı ayın çok yoğun geçtiğini söyledi. Sanatçının beklediklerinden daha kalabalık bir ekiple Antalya’ya geldiğini ifade eden otel yetkilisi, “Sadece kendi ekipleri 90 kişiydi, bavullar ve ekipmanlar 10 TIR’dı. Bunun yanında teknik ekip, Türkiye’den de ayarladığımız ekibi düşünürsek 230 kişilik bir ekiple konsere hazırlandık. Bir de otel çalışanlarımız vardı. Minimum 520 kişi bu iş için çalıştı, hummalı bir hazırlık oldu. Sanatçı 230 parça bavulla geldi. İçinde kendisinin yanı sıra dansçılarının da kostümleri bulunuyordu.” diye konuştu.

EN ÇOK SÜTLACI BEĞENDİ

Sanatçının yurt dışından özel su gibi bazı istekleri olduğunu, bunları da temin ettiklerini vurgulayan otel yetkilisi, sözlerini şöyle tamamladı:”Genel olarak misafire sunduğumuz Türk lezzetlerini sanatçı için de hazırladık. Yemeklerin çok kremalı ve çok acı olmaması yönünde talepte bulundu. Hemen hemen tüm lezzetleri tattı. Özellikle kahvaltıda bal kaymak, ahududu reçelini ve çırpılmış yumurtayı çok sevdi. Öğlen ve akşam yemeklerinde ıstakoz, karides gibi deniz mahsullerinden örnekler sunduk. Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu”

Haber

İlginizi Çekebilir