Sean Penn 31 yaş küçük sevgilisiyle tatilde

İkilinin ilişkisi yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi. Not: Listede yer alan ünlü çiftlerden; ismi ilk yazılan taraf, yaş olarak daha büyük olanı temsil etmektedir.

Sean Penn ve Leila George

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn (58) İtalya’nın tatil cenneti Positano’da sevgilisi Leila George (27) ile tatil yapıyor. Aralarından 31 yaş fark olan çift romantik yürüyüş sırasında objektiflere takıldı.Penn’in kızı Dylan, Leila’dan bir yaş büyük.

David Guetta ve Jessica Ledon

Ünlü Fransız DJ David Guetta (51) ve 24 yaş küçük sevgilisi Jessica Ledon (27) ile Miami sahillerine görüntülendi. Fransız bulldogu köpeklerini de yanlarından ayırmayan Guetta ve Ledon, son derece keyifli görünüyordu. David Guetta ve Jessica Ledon çiftine yakın bir kaynak, çiftin birlikte son derece mutlu olduğunu ancak evlenmeyi düşünmediklerini söyledi. İddiaya göre David, Jessica’ya tektaş yüzük hediye etti ancak bu nişanlandıkları anlamına gelmiyor, sadece çiftin mutluluğunu ve bağlılığını simgeliyor.

Dane Cook ve Kelsi Taylor

Stand-up programları ve filmleriyle Türkiye’de de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan 45 yaşındaki aktör Dane Cook, 19 yaşındaki sevgilisi Kelsi Taylor’la tatilde görüntülendi. Ünlü aktör ve genç sevgilisi geçen ay Instagram’dan yaptıkları romantik bir paylaşımla ilişkilerini duyurmuşlardı.

Son olarak Ocean’s Eight filminde Rose Weil karakterine hayat veren 53 yaşındaki oyuncu Helena Bonham-Carter, 5 yıl önce ayrıldığı ABD’li yönetmen Tim Burton (60) ile ilişkisinden sonra yenibir aşka yelken açtı. Harry Potter’daki Bellatrix Lestrange karakteriyle üne kavuşan oyuncu önceki gün kendisinden 21 yaş küçük yazar Rye Dag Holmboe ile New York’ta görüntülendi.

Lady Kitty Spencer ve Michael Lewis

Lady Diana’nın yeğeni Lady Kitty Spencer (28) geçen yıl kuzeni Prens Harry’nin düğününde çarpıcı güzelliğiyle dünya çapında yankı uyandırmıştı. Birçok Hollywood aktörü ve yarkıcı Kitty Spencer ile tanışmak için farklı yollar denedi. Bu sürede sessiz kalan Spencer önceki gün New York’ta sevgilisiyle görüntülendi. The Mark Hotel’den çıkarken görüntülenen Kraliyet Ailesi üyesinin’nin 60 yaşındaki iş insanı Michael Lewis ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Lady’nin kalbini çalan Michael Lewis, Whistless moda şirketinin sahibi. The Mark Hotel kısa süre önce doğum yapan ve Kraliçe’nin pek hazmetmediği son gelini Meghan Markle’ın baby shower partisi düzenlediği yerdi.

Haber

İlginizi Çekebilir