Hande Ünsal: o şarkıyı ağlaya ağlaya yazdım!

 

Kadir Çetin’e samimi itiraflarda bulunan Hande Ünsal, son şarkısı olan “Daha iyi”nin hikayesini Number1 Türk’te anlattı.

“DÖN DİYE ÖLÜYORUM AMA DÖNMESEN DAHA İYİ DİYE DİYE DÖNDÜM”

Kadir Çetin’in, “Şarkın dijitallerde üst sıralara yerleşti çok dinlenenler arasına girdi. “Daha iyi” şarkısını ne düşünerek ve hedefleyerek yazdın?” sorusuna Hande Ünsal;
“Bu şarkıyı yazdığım gün insanlara çok dokunacağını biliyordum çünkü şarkıyı ağlaya ağlaya yazdım.Bu kadar duygunun yoğun olduğu bir şarkıda geri dönüşün de iyi olacağını hissediyordum. Bi dönem çok seyahat ediyordum hatta şarkıyı uçakta tamamladım. Havalimanında atm’lerin köşesinde telefona kaydettim şarkıyı.Sonra araba geldi bizi aldı o sırada arayıp ekipten birine söyledim telefonda şarkıyı, şöför kimin şarkısı çok güzel şarkı demiş ekip arkadaşıma orada anladım.Anlık yazılmış sözü bestesi bi anda gelmiş ve bitmiş bi şarkı.Bazı şarkıların üzerinde 6 ay çalışıyorsun olmuyor o yüzden bu benim için çok özel bir şarkı.Yaşayan bilir, o duyguyu ben şarkıyı yazdığım dönem çok yoğun yaşadım.” dedi.

Yoğun yaşadığın o duygu neydi diye soran Kadir Çetin’e; “evliydim boşandım, hengameli bir dönem geçirdim. Kendimi yalnız hissettiğim, yanılgıya düştüğüm zor bir dönemdi. Bir sürü şarkı yazdım.O dönemin sonlarında yazdığım şarkı da “daha iyi” şarkısıydı diye cevap verdi.

“Ne oldu barıştınız mı?” sorusuna,

Gülerek, “Ben Lafımı yedim, dön diye ölüyorum dönmesen daha iyi diyerek döndüm.” diye cevap verdi.

“ŞARKILARIMI DİNLİYORLAR AMA İSMİMİ BİLMİYORLAR”

Kadir Çetin’in “Radyo programında sürekli konuğumuz Hande Ünsal diye anons ediyorum çünkü yarıda açanlar olabilir.Kim konuk diye düşünebilir biz konuşurken” demesi üzerine Hande Ünsal,“Şarkılarımı bilip ismimi bilmeyen çok insan var.Geçen gün taksiye bindim benim şarkılarım çalıyor arka arkaya.Taksici’yle sohbet oldu aramızda çok mu seviyorsun bu şarkıları neden dinliyorsun diye.Sonra ben söylüyorum bu şarkıyı dedim. Ya ben bu şarkıyı çok seviyorum ama sizin isminizi bilmiyorum dedi.O yüzden çok iyi yapıyorsun”diyerek şarkılarının kendisinden daha çok tanındığını söyledi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir