Zedd & Kesha – ‘True Colors’ Yayınlandı!

Dr. Luke ile cinsel taciz iddiaları yüzünden çalışmak istemeyen Kesha, DJ Zedd ile şarkı yaptı.

Muhteşem Şarkıyı Buradan Dinleyebilirsiniz!

Zedd’in Coachella performansı sırasında izleyicilere sürpriz yaparak sahneye çıkan Kesha, ünlü DJ’in hit şarkısı ‘True Colors’ı söylemişti. Kesha’nın sesini ve enerjisini özlemiş olan müzikseverler bu performansla birlikte yeni Kesha materyali için heyecanlı bir beklentiye girmişti.

kesha-zedd-offer-1

Neyse ki bekleyiş çok uzun sürmedi ve Kesha, Zedd ile stüdyoya girerek ‘True Colors’ı kaydetti.

Şarkının Kesha versiyonuna Instagram paylaşımlarıyla işaret eden ikili, daha sonra remix’in kapak fotoğrafını ve çıkış tarihini paylaştı.

Zedd iki gün önce Instagram’da; arkası dönük halde, yanında rengarenk saçlı ve şapkalı bir kadınla çekilmiş fotoğrafını paylaşmış; hayranlar bu kişinin Kesha olduğunu kısa sürede fark etmişti.

Screen Shot 2016-04-28 at 10.39.51 AM

Dün ise Kesha, stüdyoda şarkı söylerken çekilmiş fotoğrafını ‘Birinin sırf altın kalpli, güzel bir insan olduğu için size sesinizi yeniden bulma şansı vermesi bir mucize’ notu, Zedd etiketi ve #truecolors hashtag’iyle paylaştı.

Dün gece Zedd’in Twitter’dan paylaştığı fotoğrafla artık her şey resmileşti. ‘True Colors’ın Kesha remix’ine ait kapak resmini paylaşan 26 yaşındaki DJ, şarkının 29 Nisan’da çıkacağını da duyurdu.

Tecavüz iddiasıyla prodüktörüne dava açan Kesha, mahkemede haksız bulunmuştu.İ ddiaları kabul etmeyen Dr. Luke’un mahkemeye sunduğu delil, suçlamaları düşürdü.

Screen Shot 2016-04-28 at 10.39.17 AM

Kesha’nın prodüktöre öpücük kondurup yolladığı karta yazdığı ‘En çekici yapımcıya, seni seviyorum’ notu mahkemenin sonucunu belirledi. Sony ile altı albüm anlaşması daha bulunan şarkıcı, Dr. Luke’la çalışmaya devam edecek.

Bu mahkeme kararına rağmen Kesha’nın DJ Zedd ile şarkı yapmasına, bakalım ne tepkiler gelecek?

Haber

İlginizi Çekebilir