Adele Los Angles Konserini İzlemeye Gelen Hayranının Köpeğini Öptü

Adele Dünya turnesini Los Angeles’ta geçtiğimiz pazar sonlandırdı. Konser çok ilginç bir olaya sahne oldu. Sahneye davet ettiği hayranının köpeğini öptü. Casper adındaki köpeğe adını sorduğu sırada köpeğin sahibi Tommy, köpeğine Adeli öpmesini söyledi. Bunun üzerine Casper Adele’i iki kez dudaklarından öptü.

Birlikte Selfie Çektiler

Sahnede çok eğlenceli dakilar yaşayan adele Casper’ın öpücüklerinin hemen ardından birlikte selfi çektirdi. Sahnede kurulan dev projecksiyona an be an yansıyan görüntüler görülmeye değerdi. Köpeğin sahibi Tommy için sahneden arkadaşlarına da selam gönderdi. İrlandalı hayranı için unutulmaz anlar yaşatan adele sahnede köpek ile çocuklar gibi eğlendi.

https://twitter.com/inlovew_adele/status/767637078804946944?ref_src=twsrc%5Etfw

Adele Live 2016 konseri Los Angeles’ta sona erdi. 25 albümü kapmsamında verdiği dünya turnesi sırasında ingiliz şarkıcı, Kuzey Amerika, Batı Avrupada toplam 107 konser gerçekleştirdi. Bir süre Amerikada yeni aldığı malikanede dinlenecek olan Adele’in yeni albüm çalışmalarının ne zaman başlacağı ise henüz merak konusu.

Çok fazla tanıtım ve promosyon yapılan 25 albümü, ticari açıdan ve eleştiriler için piyasaya sürülmüştü. Albüm Amerika’da ve İngiltere’deki birçok satış mağazasında, uluslararası pazarda, müzik listelerinde anında bir numaraya yükseldi. Yayınlandığı ilk hafta Amerika Birleşik Devletlerinde 3.38 milyon kopya satarak rekor kırdı. Bu muhteşem albümün turneside ağustos ayında sonlanmış oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir