Britney Spears sahnede zor durumda kaldı

Dün gece Las Vegas’ta hayranlarıyla buluşan ABD’li şarkıcı Britney Spears, sahnede talihsiz anlar yaşadı. Spears, ‘I Love Rock ‘N’ Roll’ şarkısını seslendirdiği sırada büstiyerinin askısı açıldı. Ünlü şarkıcının imdadına dansçıları yetişti.

Zaman zaman konserlerinde kostümünün azizliğine uğrayan 34 yaşındaki Britney Spears, dün akşam Las Vegas’ta verdiği konserde yine zor anlar yaşadı.

Konser programı için özel olarak hazırlanan sahne kıyafetiyle hayranlarını karşısına çıkan ABD’li şarkıcının ‘I Love Rock ‘N’ Roll’ şarkısını seslendirdiği esnada büstiyerinin askısı açıldı.

Göğsünün görünmesini engellemek için eliyle sütyenini tutan şarkıcı bu duruma rağmen şarkı söylemeye devam etti.

Yetenekli dansçıları da şarkıcının imdanına yetişerek büstiyer askısını tekrar bağladı.

DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞTI

Britney Spears geçtiğimiz yıl da yine Las Vegas’ta verdiği konser esnasında kostümünün sırt kısmı tamamen yırtılması sonucu zor anlar yaşamıştı.

Spears, bir konserde de sahnede dekor olarak kurulan ağacın tepesinde dans ederken mahsur kalmıştı.Aşağıya inmek isteyen ancak engeli aşamayan şarkıcı, ekip arkadaşlarıyla aşağıya indirilerek konserine kaldığı yerden devam etmişti.

16 yıldır sahne ışıkları altında olan Britney Spears, başına gelen tüm talihsizliklere rağmen şarkı söylemeye ve dans etmeye devam ederek profesyonelliğini kanıtlıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir