Fifth Harmony Üyesi Camila Cabello Neden Özür Diledi

Fifth Harmony grubu geçtiğimiz günlerde St. Louis’de verdiği konser ile hayranlarıyla buluştu. Konser esnasında 19 yaşındaki grup üyesi Camila Cabello sahneyi birden terk etti. “Bo$$” şarkısının performansı sırasında yaşanan bu gelişme grup hayranlarının gözünden kaçmadı. Camila Cabello Neden Özür Diledi sorusu ise daha sonra snapchat üzerinden yaptığı açıklama ile ortaya çıktı. Mesajında “Merhaba Missouri. Dün gece tamamlayamadım konser için gerçekten özür diliyorum.Geröekten inanılmaz bir bulantı ve ağrı geçirdim. Bu yüzden sahneyi tamamlamam imkansız bir hal aldı. Sizleri seviyorum ve gerçekten çok özür diliyorum”

Konseri 4 Kişi Tamamladı

5 kişiden oluşan adına münhasır grup Fifth Hormony, 5 kişi başladıkları konseri 4 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Mega hit şarkıları “Worth It” ve “Work from Home” şarkılarını Cabello’suz söylediler.

Konserin başlamasından kısa bir süre önce Cabello’nun attığı tweet ise durumun habercisi gibi. Attığı tweet’te “3 gün uyumak istiyorum” yazan grup üyesin rahatsız olduğu ve normal gitmeyen birşeylerin olduğu görülüyor.  Zira aşırı yorgunluk ve geçirdiği rahatsızlık konser esnasında dayanılmaz bir hal aldı. Sahneyi apart topar terk etmek zorunda kaldı.

Konseri tamamlayamayarak istirahata çekilen ünlü şarkıcı hayranlarını unutmadı ve hemen snapchat üzerinden özür ve mazertini hayranlarıyla paylaştı. 7/27 turnesi kapsamında gerçekleşen konser esnasında gerçekleşen bu olay grup üyelerini telaşlandırdı. Ancak Cabello’nun hızla kendi toparlaması ve turneye devam etmesi grup üyelerini sevindirdi.

Camila-Cabello-Fifth-Harmony-620x413

Haber

İlginizi Çekebilir