Kanye West ve Wiz Khalifa Atışmasında İlginç Son

Son günlerde ortalığı karıştıran Kanye West ve Wiz Khalifa atışması ilginç olaylara sahne olmaya başladı. Kanye West sosyal medyada coştukça coştu ve geçtiğimiz gün albümünün tracklistesinin yazılı olduğu bir kağıdı “Tüm zamanların en iyi albümünü bitirmiş olmaktan çok mutluyum.” yazısı ile tweetleyerek yeni albümünün tüm zamanların en iyi albümü olduğunu ilan etti.

Daha sonrasında yine Twitter üzerinden “Swish” olan albümün adını “Waves” olarak değiştirdiğini açıkladı.

Wiz Khalifa ise bu tweetleri görünce dayanamayarak Kanye West’i hedef alan: “Ayyy @kanyewest artık pisliğinle oynamak için etrafında olmadığım için kızgın mısın?” –  “Haha @kanyewest asıl şimdi tweetlerini silmek isteyeceksin çünkü ben geldim.” gibi bir dizi tweetler attı.

Olayın içinde daha sonra Kanye West’in eski sevgilisi ve Wiz Khalifa’nın eski eşi olan Amber Rose ve striptizci Lisa Ann dahil oldu ve gidişatının ne olacağı bilinmeyen bu atışma biraz olsun duruldu.

Hip hop dünyasını birbirine karıştıran bu kavganın son halkası dün Kim Kardashian West ve Amber Rose’un paylaşımları oldu. Kim Kardashian West dün gece saatlerinde instagram üzerinden Amber Rose ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak, fotoğrafın altına “Çay isteyen?” notunu düştü. Amber Rose ise aynı fotoğrafı Twitter üzerinden paylaşarak, fotoğrafın altına “eş değiştirenler” anlamına gelen “Swingers” yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Kanye West için bol küfürlü tweetler atan Amber Rose ve Kanye West’in eşi Kim Kardashian’ın arasında neler yaşandı ve neden böyle bir paylaşım yapıldığı bilinmese de Kanye West ve Wiz Khalifa tartışması, atışmasının üstünde farklı bir boyuta taşındı.

Kim Kardashian ve Amber Rose'un paylaştığı fotoğraf!
Kim Kardashian ve Amber Rose’un paylaştığı fotoğraf!

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir