“Kusura bakma ama çok şişmansın” dediler fenomen oldu

Sosyal medya aramıza bir fenomen daha kazandırdı. Kullanıcıların bu defa meşhur ettiği isim ise İzlanda’nın 20 yaşındaki güzellik kraliçesi Arna Yr Jonsdottir. Genç kraliçe güzellik yarışmasını düzenleyen kurul tarafından ‘çok şişmansın’ diyerek reddedildi ancak kendisi de tepki amaçlı ‘Ben böyle iyiyim’ diyerek savunma yaptı.

İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te yaşayan eski jimnatistikçi Arna Yr Jonsdottir, Las Vegas’ta düzenlenen Miss Grand International yarışması için gün sayıyordu. Ancak yarışmayı düzenleyen ve Thai TV’de sunucu olan Nawat Itsaragrisil’den gelen bir mesajla şaşkına döndü.


Mesajda ‘Kahvaltı etmeyi bırak. Yarışma gününe kadar yalnızca salata ye ve akşamları yalnızca su iç’ yazıyordu.

‘Evet omuzlarım biraz daha büyük olabilir çünkü ben İzlanda’da milli takımda bulunan bir atletim ve bununla gurur duyuyorum. Ama yarışmanın sahibi kilo vermemi istiyor ve beni olduğum gibi kabul etmiyorsa benim ilk 10’da olmamı da hak etmiyor demektir’ diyerek yarışmadan çekildi.

Dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından biri sayılan Miss Grand International’dan ayrılan Arna Yr Jonsdottir, bu duruşuyla sosyal medyada fenomen haline geldi. ‘Yarışmaya olan ilgimi kaybettim’ diyor.

İşte İzlandalı fenomen Arna Yr Jonsdottir’dan kareler…

Haber

İlginizi Çekebilir