Lady Gaga Bütün Tişörtlerini Kurban Etti

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan yeni single çalışması Perfect Illusion ile Gaga müzik listelerinde henüz beklenen ilgiyi görmedi. Perfect Illusion için çektiği video klibindeki yeni tarzı ise oldukça sıradan bulunmuştu. Kot şortunun üzerine giydiği yarım tshirt’ü ile Gaga oldukça sıradan ama bir o kadarda sportmen görünüyordu. Bu yeni tarzı için Lady Gaga bütün tişörtlerini kurban etti.

Doğal Bir Rock’çı Gibiyim

Yeni tarzı için konuşan ünlü şarkıcı, uçlarda yaşamaktan sıkılmışa benziyor. Sıra dışı olmanın artık kendisine yeni birşey katmadığını ve sıra dışılık sıradan olduğunu söyleyen Gaga yeni albümünde daha çok müziği ile ön plana çıkmak istemiş. Sıradan bir rock’çı gibi kamera karşısında dans ederek şarkısını söyledi.

Gaga’nın bu açıklamarına karşın son günlerde New York sokaklarında basının ilgisini çekmeyi başardı. Basının karşısına yarım bel tişört ve şortlarıyla çıkan Gaga’nın gardrobundaki bütün tişörtleri kesmiş yorumları yapıldı.  Gaga sadece tişörtleriyle yetinmemiş aynı zamanda şortlarının boyununda yeniden gözden geçirmiş. Son zamanlarda giydiği süper mini şortlarında da makas izleri görmek mümkün. Gaga’nın bu tasarımlarını kendisinin mi yaptığı şu an için sadece merak konusu bir iddia.

Haber

İlginizi Çekebilir