Mac Miller’ın Aşk İtirafı Canlı Yayında Geldi

Mac Miller dün (22 eylül 2016) katıldığı radyo programının sabah şovunda sevgilisi hakkında konuştu. Yaşadıkları  ilişkinin ne kadar ciddi olduğunu belirten Miller, bunun basit bir gençlik hevesinden öte bir şey olduğunu iddia etti. Mac Miller’ın Aşk İtirafı canlı yayında dile getirmesi Ariana Grande içinde sürpriz oldu.

rs_1024x759-160829082215-1024-mac-miller-ariana-grande-vma-after-party-jr-082916

Birbirimize aşık iki insanız

Radyo şovunda konuşmasına devam eden Miller, “Biz birbirine aşık iki insanız ve büyük bir ilişki yaşıyoruz. Bu birliktelik inanılmaz müzikler yapmaz için değil” ve konuşmasına  ” Biz çok yakın arkadaşız aynı zamanda, burada olmamın amacı ise bu ilişkiden ziyade müzik hakkında konuşmak”  ekleyerek devam etti.

The Divine Feminine albümünün sevgilisi Ariana Grande için olup olmadığı sorusuna ise Miller, bunu insanların düşünmesi ve hoşlanması gerçekten çok çılgınca, şunu söyleyebilirim, bu albümün bir yapılış süreci var. Sizce ben bu albümü bu kadar çabuk mu yaptım?”  cevabını verdi.

Bir an stüdyoda soğuk rüzgarlar estiren bu cevabın yanlış anlaşılmasından çekinen Miller, sevgilisi Grande için “Hayatımdaki en doğru şey ve o gerçekten mükemmel” sözlerini ekledi.

 Ariana Grande Jimmy Kimmel Canlı Performansı

 

https://www.instagram.com/p/BKCG0XKAgz4/

 

Haber

İlginizi Çekebilir