Mariah Carey, Empire dizisi için şarkı hazırlıyor

Mariah carey Empire dizisi için hazırlayacağı şarkının adını ınfamous olarak belirledi.Dizinin 2.sezonunda konuk oyuncu olarak  yer alacağı bilinen carey’nin dizi için yapmış olduğu şarkı 30 eylül tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Empire dizisinden  bir oyuncuyla düet yapacağı açıklanan ünlü şarkıcı bu dizi dışında kendi televizyon şovu için de hazırlıklarına devam ediyor.Mariah’s World adını verdiği bu realty serisi de bu yılın son aylarında izleyiciyle buluşacak.

Yabancı dizi takipçilerinin günlük hayattan ders çıkararak izledikleri Empire dizisi izleyicilerin oldukça beğenisi kazanmış durumda… Ayrıca siyahi dizi denilince Amerikalıların ilk aklına gelen dizi Empire. Ünlü yönetmenler Lee Daniels ve Danny Strong ‘un kaleminden yorumlanarak piyasaya sürülen Empire dizisi Amerika Fox kanalında gösterime giriyor. Dizinin seti (çekildiği yer) Chicago, Illinois ve New York’ta

97c04ab17600f2d78c7a1ae60964c1f5

Empire Konusu
Empire dizisi tam olarak Lucious Lyon’un iş ve müzik hayatını ön planda tutuyor. Küçüklüğünde fakir bir hayatı olan Lucious Lyon’un uyuşturucu satarak geçimini sağlıyordu… Ayrıca müzik işleriyle ilgilenmeyi seven Lucious kendini ilerleterek aynı zamanda torbacı işlerini bırakarak; ünlü bir Hip-Hopçı haline gelmiştir. Kendini şirketini kuran Lucious, Amerika’nın en iyileri haline gelmiştir… New York borsasına sokup şirketi daha da zengin hale getireceği zaman talihsiz bir hastalığa yakalanıp hayalleri tam anlamıyla suya düşmektedir: ALS hastalığına yakalanır ve 4 yıl ömrünün kaldığını öğrenmektedir.

Haber

İlginizi Çekebilir