Rihanna Drake İlişkisi Yeni Dövme İle Tescillendi

Rihanna yeni aşkı Drake ile Torontoda çok romantik bir gece yaşadı. Sevgilisi için Ripley Akvaryumunu kiralayan Drake, sevgilsi Rihanna’ya çok özel ve romantik anlar yaşattı. Gecede Drake, Rihana’ya köpek balığı hediye etti. Hemen ardından Rihanna’nın ayak bileğine köpek balığı dövmesi yaptırdı. Böylece  bu aşkın Rihanna için ne kadar ciddi olduğunu göstermiş oldu. Rihanna ayak bileğine favori dövme sanatçısı kamuflajlı bir köpek balığı figürü yaptı. işin ilginç tarafı ise bu kamuflajlı köpek balığının Drake’in hediyesiyle aynı olmasıydı.

14073356_1294513013922621_260850109_n

Dövme İle Aşklarını Tescilledi

Rihanna ve Drake arasında yaşan bu aşkın bazı çevrelerde şov amaçlı olduğu değerlendirilmişti. VMA ödül gecesi aşkını ilan eden Drake için çok sahte yorumları bile yapılmıştı. Rihanna’nın ise bu aşkı fazla sürdüremeyeceği üzerine yapılan eleştiriler henüz magazin kulislerinde dolaşırken, Rihanna yeni ilişkisini resmen ayak bileğine yaptırdığı dövme ile tescillemiş oldu.

Drake’in milyonların önünde aşkını ilan etmesinin ardından, ünlü pop starın bu dövmeyi bir jest olarak yaptırdığı söyleniyor. Work  adlı şarkılarındaki performanslarıyla göz dolduran ikilinin video klipteki yakınlaşması gözlerden kaçmamıştı. Rihanna’nın transparan kıyafetiyle Drake’e yaptığı kur danslarının ateşi henüz sönmedi.

Magazin dünyası bu aşka nedendir bilinmez bir türlü ısınamadı. Çiftin mutlu ve huzurlu bir ilişki sürmesinin ne kadar devam edeceği konusunda sürekli dedikodular dolaşıyor. Drake’i Rihanna için yetersiz görenler bile var.

Drake ve Rihanna Ripley Akvaryumuna Girerken

https://www.instagram.com/p/BJun4A9h8Rb/

 

Haber

İlginizi Çekebilir