Zayn Malik Bu Kış Oduncu Olacak

Zayn Malik için Sonbahar/Kış 2016 teması tamamen serbestlik üzerine tasarlandı. HIGHSNOBIETY için objektiflere poz veren Malik rahat ve sıradan kostümleriyle dikkat çekti. Dergi kapak pozunda üzerine giydiği kürklü kot ceketiyle oduncuları anımsatan Malik, kelebek yamalarıyla oduncu karakterine sıra dışı bir tarz katmış. Dergi kapağını Instagramdan paylaştı ve Zayn Malik bu kış oduncu olacak gibi gözüküyor.

Twitter’da Bir Oduncu

Malik dergiye kapak olacak fotoğrafı twitter hesabından paylaştı. Yeni tarzı hayranları tarafından beğenilmiş olacak ki üzerine giydiği ceket için sipariş talepleri artı. Özellikle kelebek yaması yapılan kürklü kot ceketi ile çok maço bir tarz sergileyen Malik, genç kızların yüreğini bir kez daha hoplatmayı başardı. Maço ve kazak erkek tarzını kendisine çok yakıştıran Malik bıraktığı sakalları ile One Direction grubunun baby face solistlerinden iyice kendini ayırmış oldu.

HIGHSNOBIETY dergisine verdiği birbirinden farklı pozlar ile  yepyeni bir moda çizgisi yarattı. Bu sonbahar kış için kalın, bol ve rahat çizgileri tercih eden  dergi Malik’in sert mizacını kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir