Beyonce'nin Kardeşi'nin Jay Z'ye Saldırısı Basına Sızdı – Beyonce ve Jay Z bütün iddialara rağmen birlikte!

ABD’li şarkıcı Beyonce’un kız kardeşi Solange Knowles’ın ünlü sanatçının eşi Jay Z’e otel asansöründe saldırmasının yankıları sürüyor.

New York’taki Standard Hotel’de 5 Mayıs gecesi gerçekleşen olayın kamera görüntülerinin dün internete sızmasının ardından Beyonce ve eşi Jay Z, Brooklyn Nets ile Miami Heat arasında oynanan NBA maçını tribünde birlikte izleyerek, kamuoyuna ilişkilerinin bu skandaldan etkilenmediği mesajı verdi.

Kendisi de şarkıcı olan Solange Knowles’ın eniştesine neden saldırdığı henüz bilinmezken, Standard Hotel’den yapılan açıklamada asansördeki güvenlik kamerası kayıtlarının nasıl sızdırıldığı konusunun araştırıldığı belirtildi. Her yıl ünlülerin ne giyeceklerinin merakla beklendiği Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü Galası ya da bilinen adıyla “Met Gala” partisinin çıkışında meydana gelen olayla ilgili otelden AFP’ye yapılan açıklamada, “Güvenlik sistemimizin açıkça ihlal edilmesi karşısında şoke olmuş durumdayız ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz” denildi.

Görüntüleri sızdıran kişi ya da kişilerin cezalandırılacağı belirtildi. Görüntülerde, Beyonce’un, kardeşi Solange eşi Jay Z’e saldırırken herhangi bir müdahalede bulunmadığı, korumalardan birinin araya girerek genç kadını uzaklaştırdığı görüldü.


 

Beyonce’in Out Magazine’e Verdiği Pozlar İçin Tıklayın

Beyonce Sahnede Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyonce’nin Glasgow Konseri Kıyafetleri

Beyonce’nin Grammy Gecesi Performansı Prova Görüntüleri İçin Tıklayın

Beyonce’nin Grammy Ödülleri Gecesi Jay Z ile Muhteşem Canlı Performansı

Beyonce Kanser Kızın Hayalini Gerçekleştirdi

Beyonce’nin Kızı İçin Yaptığı O Şarkı

Beyonce Sahnede Tacize Uğradı

Beyonce Flaunt Magazine Fotoğraflar İçin Tıklayın

Beyonce’ye Konserde Taciz

Beyonce H&M Yaz Bikini Koleksiyonu

Mrs Carter Show Sahne Kostümleri

Haber

İlginizi Çekebilir