Kanye West'in Bu Sefer Başı Dertte – Soygun girişimi şüphelisi olarak dava açılacak

Daha önce de magazin fotoğrafçılarıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Kanye West, Cuma günü LAX havalimanında bir başka fotoğrafçıya daha saldırdı. Saldırı o kadar kötüydü ki, olay yerine sağlık görevlileri geldi.

TMZ’nin haberine göre havalimanından çıkarken Kanye’nin etrafı fotoğraflarını çeken paparazzilerle çevrildi. Fotoğrafçılardan biri ise Kanye’ye bir sürü soru yöneltmeye başladı.

Kanye’nin, adama kendisine soru sormamasını söylemesine rağmen söz konusu paparazzi, sorularını yöneltmeye devam etti. Bunun üzerine Kanye, paparazziye saldırarak adamın elindeki kamerayı almaya çalıştı. Kanye’nin saldırısı sırasında adam yere devrildi.

Sonrasında Kanye derhal, kendisini bekleyen araca binerek olay yerinden ayrıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine sağlık görevlileri ve polis geldi.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan kurbanın, durumuna ilişkin bir bilgi bulunmuyor.

TMZ’ye konuşan emniyet kaynaklarına göre, polisler, Kanye’nin havalimanında fotoğrafçıya saldırıp adamın kamerasını almaya çalışırken soygun girişimi suçu işlediğini farz ediyorlar.

Olay artık Robbery Homicide Unit’e transfer edildi ve kaynaklar, muhtemel bir kovuşturma için olayın L.A. County Bölge Savcılığı’na gönderileceğini belirttiler. Bu arada kurbanın, Kanye aleyhinde dava açmak istediği söyleniyor. Polisler, olayı Bölge Savcılığı’na darp diye değil soygun girişimi suçu olarak gönderecekler.

Kanye West foto galeri

Kanye West videoları

 

Haber

İlginizi Çekebilir