The Vamps Yeni Video Klip Yayınladı!

The Vamps grubu son sürat hızla yükselmeye devam ediyor! Grubun geçtiğimiz günlerde Wake Up albümlerinde yer alan Rest Your Love adlı şarkılarının klibi yayınlandı.

Oldukça hareketli bir şekilde çekilen klip Youtube’da 300 Bin izlenime gelmiş durumda. Ayrıca klipte Conor Maynard, Maisie, Dynamo gibi ünlü isimlerde bulunuyor.

Hareketli sahnelere sahip olan video klibi izlemek için tıklayınız.

The Vamps

 

Tanımayanlar için The Waps Kimdir?

4 kişiden oluşan pop müzik grubu. Grubun üyeleri ; Bradley Simpson , James Mcvey , Tristan Evans ve Connor Ball ‘ dır .

James Mcvey , Prestige Management ile solo olarak şarkı söylemeye başladı . Ancak daha sonra bir grup istediğine karar verdi . Youtube ‘ a yüklediği coverlar sayesinde Bradley ‘ i buldu . İkili , bir yıl boyunca beraber şarkı yazıp söylediler . Ancak grup için aramalar devam ediyordu . Facebook üzerinden Tristan ile tanıştılar ve o da gruba dahil oldu . Yola üçlü olarak devam ettiler fakat gruba bas gitarist lazımdı . Böylece ortak arkadaşlarının yardımıyla Connor Ball bulundu ve grup tamamlandı . 2012 ‘ de Mercury Records ile anlaştılar .

Kendi ilk şarkıları olan Wild Heart 3 Aralık 2013 ‘de yayınlandı ve 2 günde 46 , 000 izlendi . Wild Heart yayınlandıktan sonra İngiltere ‘ de ilk üçe yerleşti . İlk singleri Can We Dance 2 haftada 1 Milyon izlendi . Can We Dance Eylül 2013 ‘ de yayınlanmış , 6 Ekim ‘ de ise İngiltere Single Charts ‘ da 2 numaraya yükselmiştir . 6 Nisan ‘ da yayınlanan Last Night şarkısı Single Charts ‘ da 2 numaraya kadar yükselmiştir . McFly , Selena Gomez , Taylor Swift , Little Mix ve The Wanted grubu desteklemektedir . 2013 yılı Ocak ayında McFly ‘ in desteği ile Nisan – Mayıs ayında turneye çıktılar . 7 – 8 Eylül’de Selena Gomez’in Stars Dance turnesine katıldılar . 12 Ocak 2014 tarihinde kendi tur tarihlerini açıkladılar , eylülde başlayacak .

Can We Dance , İngiltere’de 200,000 kopya satarak İngiliz Fonogram Endüstrisi tarafından gümüş plak almıştır . Can We Dance , Avustralya ‘da platin plak almıştır . The Vamps , 2014 yılında Nickelodeon Kids ödüllerinde ” En İyi Çıkış Yapan Grup ” ödülünü almıştır . The Hot Hits ödüllerinde Favori Yeni Artist ve En İyi Grup ödüllerini almışlardır .

Grubu seven kız hayranlara Vampette , erkek hayranlara Vampion denir . Ne zaman bir yere gitseler hayranları arabalarının üstüne atlıyor .

 

Haber

İlginizi Çekebilir