Brad Pitt de aldatılmış

Eşi Jennifer Anniston’ı Angelina Jolie için terk eden ünlü oyuncu Brad Pitt de geçtiğimiz yaz aldatılmış! Angelina Jolie, Rus öğretmeniyle özel otel odasında ateşli geceler yaşamış!
 
Dünyanın en seksi erkekleri arasında gösterilen Brad Pitt, beş yıldır ilişki yaşadığı Angelina Jolie tarafından aldatılmış! In Touch dergisi bu haftaki sayısında, ‘aldatma’ iddiasını, olaya tanık olmuş bir kişiyle konuşarak kapağına taşıdı! Dergi, son filmi ‘Salt’ (Tuz) için Rusça öğrenen Angelina Jolie’nin, bir yandan dil öğrenirken, bir yandan da özel Rusça öğretmeni ile ateşli bir aşk yaşadığını yazdı.
 
ÇİFT FOTO GALERİ

Prezervatifler yatakta
Dergiye konuşan, New York’taki Waldorf Astoria Oteli’nde görevli Anna Kowalski, aşk gecelerinin yaz aylarında yaşandığını söyleyerek ‘aldatmayı’ şu sözlerle anlattı: “Çocuklar Brad Pitt ile Long Island’daydı. Angelina Jolie de otelimizde tuttuğu özel katta kalıyordu. Öğretmeni sık sık onu ziyarete geliyordu. Bir gece, odayı toplamak için çağrıldım. Her yerde boş votka şişeleri vardı. Yatak nemliydi. Yatağın üstü kullanılmış prezervatif ve seks oyuncaklarıyla doluydu…”

Martinez ile de yatmış!
Bir iddiaya göre; 2007’de, ‘Taking Lives’ filminin çekimleri sırasında Jolie ünlü oyuncu Olivier Martinez ile birlikte oldu. Jolie’nin oyuncuyu baştan çıkarmak için çabaladığı hatta bir partide herkesin önünde kucak dansı yaptığı söyleniyor.

Esmer Rus öğretmen
Otel görevlisi, ‘Salt’ filminin çekimleri sırasında Angelina Jolie’nin özel katına birçok öğretmenin geldiğini, ancak aralarında esmer Rusça öğretmeninin geceleri de Angelina Jolie ile kaldığını söyledi: “İsmini bilmiyorum. Ama şahit olduğum şeyler rahatsızlık vericiydi. Zaten bir bahaneyle işten çıkarıldım.”

Haber

İlginizi Çekebilir