Cem Yılmaz kendi rekorunu kırdı

7 buçuk milyon dolar aldı.

Ülkemizin en büyük güldürü ustalarının başında gelen Cem Yılmaz, reklamların aranılan yüzlerinden. Bugüne kadar birçok firmanın yüzü olan ünlü komedyen, 2007 yılında Türk Telekom’la el sıkıştı. O dönem basında yer alan haberlere göre; Cem Yılmaz; firmadan 1 yılda çekeceği yaklaşık 44 reklam filmi için 2 buçuk milyon dolar ücret aldı. Ünlü sanatçının yine Türk Telekom’dan 2008′de 5 milyon dolar, 2009 senesi için de 6 milyon dolarlık anlaşma yaptığı gündeme gelmişti.

Fiyatanı artırdı
BU rakamlarla Türkiye’nin en pahalı reklam yüzü olan Cem Yılmaz, bu yıl kendi rekorunu da kırdı. Son günlerde firmanın “Evde Bir Şeyler Oluyor” isimli kampanyasıyla herkesi güldüren ünlü sanatçı, Türk Telekom’la 2010 yılını kapsayan bir anlaşma daha yaptı. Cem Yılmaz’ın yıl boyunca ekrana gelecek reklam filmleri için fiyatını geçen yıla oranla arttırdığı ortaya çıktı. Söylenenlere göre; Yılmaz, 1 yıl için firmadan 7 buçuk milyon dolar aldı.

Kılıktan kılığa girdi
Türk Telekom için başarılı reklamlara imza atan Cem Yılmaz, kılıktan kılığa girdi. Ünlü komedyen, 2007 yılından beri yüzü olduğu firmadan bu seneyle birlikte toplam 21 milyon dolar ücret almış oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir