Number1 kadınlar günü özel

 

TFF 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Number1 ın ‘Medya Sponsoru’ olduğu çok özel bir gösteri maçına imza atıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, futbolu geliştirme ve her kesime yayma çalışmaları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir etkinliğe imza atıyor. TFF Futbol Geliştirme Merkezi, düzenlediği etkinlikler ile bayanların pek çok alanda olduğu gibi sporda da etkilerini artırmak ve futbolun güzel yönünü vurgulamayı amaçlıyor.

 

Türkiye’de bayan futbolu henüz yolun başında olmasına rağmen 3 ligde 87 takım, toplam 1.300 bayan futbolcuyla her geçen yıl büyük gelişim gösteriyor. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi bayanların futbol oynamasını sağlamak ve onları teşvik etmek için çeşitli projeler yürütüyor.

 

Bayan Futbolu’u tanıtma ve geliştirme projesi kapsamında gerçekleştirecek bu özel maç ile bayanların futbol sahalarındaki performansını yaşama ve gözlemleme şansı bulacağınız bir fırsat yaratıyoruz. İstanbul Karması’ndaki bayan futbolcularımız ile bayan gazeteci ve ünlülerden oluşacak iki karma takım bu özel günde mücadele edecekler.

 

Gazeteci Hilal Gülyurt’un hakem olarak görev yapacağı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel karşılaşmasında Burcu Esmersoy (NTV Spor), Elif Aktuğ (Milliyet), Mutlu Tönbekici (Vatan), Ahu Özyurt (Bloomberg), Hilal Ergenekon (FOX), Nilay Örnek (Habertürk), Gülnaz Can (TV 24), Banu Yelkovan (Radikal), Önay Seylan (Show Tv), Başak Koç (Power FM), Esin Taboğlu (Avukat-İşkadını), Aşk Böceği Ebru (Number One Tv), Elif Ural (Kanal D) ve İstanbul bölgesi buluşacak ve kimi ilk defa futbol oynasa da keyifli bir futbol maçında ter dökecek.

 

Number One Yayın Grubu’nun medya sponsoru olarak destek verdiği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne farklı bir anlam kazandıracak olan etkinliğimizde yaşanacak keyifli dakikaları kamuoyu ile paylaşmak üzere sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız. 

 

Haber

İlginizi Çekebilir